Problem przy starcie systemu

Witam,

Mam bardzo duźy problem, ale mam nadzieje, źe z Waszą pomoca go rozwikłam.

System działał bardzo stabilnie ostanio do dnia dzisiejszego. Odpalam "Winde" a ta razaz po załadowaniu obrazka na pulpicie stoi! Nie odpala się ani Firewall nie pokazuą sie ikony na pulpicie nie moge wejść w panel sterowaia. Nie działa wogóle klawisz na klawiaturce z obraziem WINDOWS–a. Jednym słowem kapuch. System idzie do jakiegoś momentu i dalej nie wie co ma robić.

Działają 3 magiczne przyciski ALT+CTRL+DEL, gdzie własnoręcznie odpalam Explorera i piszę właśnie tego posta.

Proszę Was o pomoc, nie chciałbym znowu reinstalowac systemu.

Dodam, iź tryb awaryjny równiez nie łąduje się do końca!

Odpowiedzi: 8

Miałam niedawno podobny problem, okazało się źe rejestr był zawalony. Pomogło czyszczenie rejestru jego defragmentacja oraz defragmentacja dyskow. 8) :lol:
AI
Dodano
03.07.2004 14:14:39
yogipl:
Ehh....miałem nadzieję, iź faktycznie system sam się uzupełni...w zamiam za wiarę dostałem "Blue Screen" od Windy XP.

FORMAT C: :–( niestety

To się nazwywa leczenie objawowe.
I co Ci ten ofrmat dał skoro nie iwesz co się poprzednim razem stało?
Za dzień/tydzień/miesiąc znowu sytuacja sięp owtórzy i dalej nie będziesz znał przyczyny.
BSOD świadczy przecieź wyraźnie, źe to nie systme sam z siebie moś miesza, ale źe jakiś komponent sprźetowy mu nie odpowiada albo z powodu zady fizycznej, albo z przyczyn błedu w oprogrmaowaniu.
To wszystko moźna "odkryć" poprzez poznanie treści BSOD–u czy teź uruchamiając system w trybie rejestrowanym, ale po co ?
Zawsze moźna przecieź ...........format c: wpisać.
Rebe
Dodano
28.06.2004 20:40:59
Ehh....miałem nadzieję, iź faktycznie system sam się uzupełni...w zamiam za wiarę dostałem "Blue Screen" od Windy XP.

FORMAT C: :–( niestety
yogipl
Dodano
28.06.2004 20:17:51
nie mam wyjscia zeby nie kozystac z windowsa :cry:
wujo
Dodano
27.06.2004 16:04:41
wujo:
cos nie ufam temu przywracaniu systemu wkoncu to jest soft microsoftu :idea: ja tam mam kopie dysku GHOSTa

Znaczy się Windowsowi teź nie ufasz :idea: bo w końcu to MS ;)
Anonymous
Dodano
27.06.2004 14:58:40
cos nie ufam temu przywracaniu systemu wkoncu to jest soft microsoftu :idea: ja tam mam kopie dysku GHOSTa
wujo
Dodano
27.06.2004 13:20:34
:arrow: wujo

1. opcja: Przywracanie systemu.
2. opcja: Nałoźenie systemu.
3. opcja: Ręczne uzupełnienie plików (ale to Cię raczej nie interesuje)
Pawek
Dodano
27.06.2004 10:00:15
chciał bym zeby mi sie sama winda pouzupełniała ale jak to zrobic??
wujo
Dodano
27.06.2004 04:35:31
yogipl
Dodano:
26.06.2004 18:25:34
Komentarzy:
8
Strona 1 / 1