problem przy logowaniu sie do XP

witam

Mam problem przy logowaniu sie do xp. Pojawia sie okienko logowania, wybieram uzytkownika, wpisuje haslo, akceptuje haslo i w tym momencie sie wszystko zawiesza. Po zresetowaniu i powtorzeniu tego samego mozna wejsc. To nie jest problem z haslem, nie wiem czemu tak jest a nie chce tracic tego uzytkownika bo mam tam duzo prywatnych ustawien ulatwiajacych mi zycie. Co zrobic?
pozdrawiam cieplutko
Ewa

Odpowiedzi: 4

EL NINO:
Poczytaj w Pomocy systemowej o "Profilu lokalnym" i Profilu mobilnym".

Ponadto sa jakies zewnetrzne programy do tworzenia backupu ustawien – np. Genie Backup Manager Pro

dzieki za pomoc!
pozdrawiam cieplutko
Ewa
Galadriela
Dodano
03.10.2004 17:30:37
Poczytaj w Pomocy systemowej o "Profilu lokalnym" i Profilu mobilnym".

Ponadto sa jakies zewnetrzne programy do tworzenia backupu ustawien – np. Genie Backup Manager Pro
EL NINO
Dodano
03.10.2004 17:26:40
EL NINO:
Jesli nie chcesz sie pozbywac tego profilu, pozostaje chyba jedynie proba naprawy poprzez SFC (w Uruchom –> cmd+Enter –> sfc /?), lub juz po uruchomieniu komputera z plyty, naprawa systemu po nacisnieciu w odpowiednim miejscu literki "R".

P.S. A moze przywrocenie rejestru z backupu ?

Dziekuje za rade. Na razie wszystko dziala poprawnie. Tak mi wpadlo do glowy..czy mozna na wszelki wypadek (mam nadzieje ze nie bedzie mi to potrzebne w przyszlosci) zrobic drugiego uzytkownika o takich samych prawach i jakos przekopiowac mu wszystkie ustawienia i wystroj?
pozdrawiam cieplutko
Gala
Galadriela
Dodano
03.10.2004 10:30:50
Jesli nie chcesz sie pozbywac tego profilu, pozostaje chyba jedynie proba naprawy poprzez SFC (w Uruchom –> cmd+Enter –> sfc /?), lub juz po uruchomieniu komputera z plyty, naprawa systemu po nacisnieciu w odpowiednim miejscu literki "R".

P.S. A moze przywrocenie rejestru z backupu ?
EL NINO
Dodano
30.09.2004 01:00:27
Galadriela
Dodano:
29.09.2004 23:18:07
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1