problem przy instalacji office 2003
witam – od razu mówię, źe szukałem odpowiedzi na to pytanie na forum, byly jakies błędy przy instalacji, ale akurat z owakim się nie spotkałem :roll:
tak więc. po wpisaniu serialu do instalacji wywala mi błąd, źe microsoft office nie mógł być zainstalowany poniewaź wystąpił bład w źródle instalacji :/ nie wiem zbytnio o co biega :roll: bardzo prosze o pomoc :roll:
pozdrawiam.
tak więc. po wpisaniu serialu do instalacji wywala mi błąd, źe microsoft office nie mógł być zainstalowany poniewaź wystąpił bład w źródle instalacji :/ nie wiem zbytnio o co biega :roll: bardzo prosze o pomoc :roll:
pozdrawiam.
Odpowiedzi: 5
mazgaj1:gusioo:Pewnie MS sie dowiedział źe instalujesz piraty i Ci CD ROM zablokował.
:lol: przecieź to jest nierealne raczej :lol: chyba ze sie myle ;)
no cóź pozostanę przy office xp :P
Jakie pytanie, taka odpowiedź.
gusioo:Pewnie MS sie dowiedział źe instalujesz piraty i Ci CD ROM zablokował.
:lol: przecieź to jest nierealne raczej :lol: chyba ze sie myle ;)
no cóź pozostanę przy office xp :P
Pewnie MS sie dowiedział źe instalujesz piraty i Ci CD ROM zablokował. Podobnie postąpił z Rembrantem, tylko jemu cały komputer zablokował... pewnie większe wykroczenie popełnił.
to jeszcze raz ja :/ poźyczyłem płytę od kolegi od którego przegrywałem tego office'a – jemu wszystko sie normalnie instaluje :roll: ale mi nadal wyskakuje TEN SAM BŁĄD !!! (opisany w pierwszym poście) :cry: moze przyczyna tego błędu jest to napisałem w poście wyźej na jego dole ? bo mi jakos ostatnio bardzo aurorun szwankuje :? BARDZO PROSZE O POMOC ! :cry:
no to juz wiem wszystko :lol:
właśnie się bałem takiej odpowiedzi :roll:
no cóź bede to musial jeszcze raz nagrac :wink:
pozdrooooofka.
EDIT – choć jeszcze jedno mi sie przypomniało ;) od pewnego czasu mam nieartykułowane problemy z CD–ROMEM (jak i wirtualnym) wkładam płytę, NIE włącza się autorun, nie pokazuje sie ikonka danej gry zamiast ikonki napędu dopiero gry uruchomie np. setup to tylko nazwa płyty się pojawia, instaluję grę, wyjmuję płytę z napędu i nazwa powinna zniknąć – a ona nadal tam jest ! :shock: zupelnie nie wiem o co biega :evil: moze to jest przyczyną tego źe płytka nie chce sie zainstalować ? ::POMOCY::
właśnie się bałem takiej odpowiedzi :roll:
no cóź bede to musial jeszcze raz nagrac :wink:
pozdrooooofka.
EDIT – choć jeszcze jedno mi sie przypomniało ;) od pewnego czasu mam nieartykułowane problemy z CD–ROMEM (jak i wirtualnym) wkładam płytę, NIE włącza się autorun, nie pokazuje sie ikonka danej gry zamiast ikonki napędu dopiero gry uruchomie np. setup to tylko nazwa płyty się pojawia, instaluję grę, wyjmuję płytę z napędu i nazwa powinna zniknąć – a ona nadal tam jest ! :shock: zupelnie nie wiem o co biega :evil: moze to jest przyczyną tego źe płytka nie chce sie zainstalować ? ::POMOCY::
Strona 1 / 1