Problem przy instalacji gier!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czesc. Mam powazny problem podczas instalacji gier wyskakuje mi taki błąd
" ERROR 1335 THE CABINET FILE 'CHRPL.CAB' REQUIRED FROM THIS INSTALLATION IS CORRUPT AND CANNOT BE USED.THIS COULD INDICATE A NETWORK ERROR, AN ERROR READING FROM THE CD–ROM OR A PROBLEM WITH THIS PACKAGE....
to wystakuje mi podczas instalacji takich gier jak sillent hill 3,4. far cry czy syberia 2 ..ogolnie na wszystkich jakie probowalem..nie raz ten bląd wyskoczy podczas instalacjji 1 plytki nieraz przy 2 a nieraz 3 roznie z tym bywa..i nie da sie tego ignorowac ..bo i tak nie pojdzeie dalej..nie wiem co juz mam robic..brobowalem znalezc jakies rozwiązanie na forum ale nic nie dziala..pomozcie co to moze byc.
Mam Athlon 1700 , RAM 384 ,GeForce 4 Ti 4200 128 MB...dyski 40 baracuda i 80 westdigital...
" ERROR 1335 THE CABINET FILE 'CHRPL.CAB' REQUIRED FROM THIS INSTALLATION IS CORRUPT AND CANNOT BE USED.THIS COULD INDICATE A NETWORK ERROR, AN ERROR READING FROM THE CD–ROM OR A PROBLEM WITH THIS PACKAGE....
to wystakuje mi podczas instalacji takich gier jak sillent hill 3,4. far cry czy syberia 2 ..ogolnie na wszystkich jakie probowalem..nie raz ten bląd wyskoczy podczas instalacjji 1 plytki nieraz przy 2 a nieraz 3 roznie z tym bywa..i nie da sie tego ignorowac ..bo i tak nie pojdzeie dalej..nie wiem co juz mam robic..brobowalem znalezc jakies rozwiązanie na forum ale nic nie dziala..pomozcie co to moze byc.
Mam Athlon 1700 , RAM 384 ,GeForce 4 Ti 4200 128 MB...dyski 40 baracuda i 80 westdigital...
Odpowiedzi: 6
to juz mi wyskakiwało wczesniej zanim zainstalowalem sp2....nie wiem gdzie mozna znalezc tą aktualizacje o ktorej mowisz ,,jak bys mi pomogl i dal linka bylbym wdzieczny....
Do SP2 bła jakaś poprawka z installerem i grami własnie związana – musiałbyś się na stronie MS rozglądnąć.
Tak mam XP z sp2 ..w dzienniku aplikacji pisze ze to zrodło bledu to Msiinstaller a bład pliku msi dll...hm nie wiem co jest nie tak
To zostaje taśma – jeźlei to XP/w2k ( system ) – zobacz moźe jest coś w logach – panel sterowania – narzedzia administracyjne – podgląd zdarzeń.
robilem test pamieci jest ok...sprawdzalem tez napedy bo mam 2 ..jeden niedawno kupiony tez sa wporządku...
Jeźlei nie sprawdziłęś pamięci to zrób to – memtest,goldmemory.
Do tego dochodzi ew. brudny laser, czy szerzej bład oczytu spowodowany przez urzadzenie lub taśmę sygnałową.
Do tego dochodzi ew. brudny laser, czy szerzej bład oczytu spowodowany przez urzadzenie lub taśmę sygnałową.
Strona 1 / 1