PROBLEM POMOCY PILNE JAK NIGDY
KUPIŁEM PŁYTE ASROCK K7VT4A+ ORAZ PROCKA AXP 2800+ PO PODŁANCZAŁEM WSZYSTKO PIEKNIE CHODIZŁO ALE DO CZASU PROBLEM TKWI W TYM ZE NIE DA SIE ZAINSTALOWAC XP ANI 98 TZN XP WOGOLE 98 PO 10 PROBACH SIE ZAINSTALOWAŁ I CO INSTALUJE STERY OD PŁYTY KOMP MA ZWIS NIC NIE POMAGA CZASEM W BIOSIE SIE NAWET ZAWIESZA PRÓBOWAŁEM ODPALIC NA LINUXIE SPRAWDZA USB ZWIS NA AWARYJNYM CHODZI JAK STERY ZACYZNBAM INSTALOWAC KONIEC KOMPA XP JAK JUZ WSPOMNNIAŁEM TEZ ŁADUJE PLIKI ŁADUJE A JAK MA SIE POJAWIC EKRAN INSTALKI CZARNY EKRAN I PULSUJE COS TAKIEGO W LEWYM GORNYM _ . CO TO SIE SJEBAŁO:( PŁYTA CZY PROCEK:( ZAŁAMANY JESTEM MAM WSZYSTKO NA GWARANCIJ ALE WOLEŁ BYM ZEBY MI CHODZIŁO TOTALNA ZAŁAMKA MOZE KTOS MI COS NAPISZE CO IM ODNIES?? JAK MACIE JAKIES PYTANIA TO WEALCIE Z GORY DZIEKUJE!!
Odpowiedzi: 11
witam !
i mnie to wygląda na pamięć , i od tego powinieneś zacząć.
najlepiej na początek przestaw częstotliwośc pamięci i procesora np. na 100 i wtedy zobacz co sie dzieje
i mnie to wygląda na pamięć , i od tego powinieneś zacząć.
najlepiej na początek przestaw częstotliwośc pamięci i procesora np. na 100 i wtedy zobacz co sie dzieje
Siemano zanim powędrujesz z tą MoBo wyjmij pamięci, przeczyść sloty, jak to nic nie da pozycz inne od kogoś komu komp chodzi bez problemów .
No czasem tak robią :cry: najlepiej spisz sobie jakie masz części 8)
Tylko zeby mi tam czego nie podmienili:/
Zanieś im wszystko...Wystarczy ze kupiłeś płyte bo to przez nią cos się wali :wink: Najwyźej zedrą z ciebie z 10 zł
Sęk w tym ze ja kupiłem u nich tylko płyte z prockiem:( czyli zanieśc im tylko płyte?
Problem chyba tkwi w ustawieniach biosu... Zanieś im na serwis całą skrzynke...Kupiłeś sprzęt więc ich problem jeśli nie działa
Zadnych srubek nie zostawiłem wszystko było na specjalnych plastikowych kołeczkach robione ..
Mam dysk twardy 80 GB Segate ale on jest sprawny bo własnie na nim pracuje grafike mam GF3 Ti200 pro MSI
A poza tym ja nie moge nic robic ona powinna działać idealnie bez zadnych updatów biosu Jak myslicie mam ja oddać na gwarancje ?? przyjnmą mi jak im powiem co sie dzieje z nią?? nie wiem co robic:(
A poza tym ja nie moge nic robic ona powinna działać idealnie bez zadnych updatów biosu Jak myslicie mam ja oddać na gwarancje ?? przyjnmą mi jak im powiem co sie dzieje z nią?? nie wiem co robic:(
Kiedys podobny problem wywolywaly karty nVidii (GF2)
Siemano, widze ze klawiatura rowniez Ci sie zepsula – klawisz CAPS LOCK sie chyba zacial.
Strona 1 / 1