Problem podaczas instalacji!

Witam wszytskich:)
Mam problem kturego niemoge rozwiązać a mianowicie:
Podczas instalacji skanera Plusteca komp mi się zawiesił i musiałem zrobiś restarta!!niedokonczył się proces instalacjo do końca!Kiedy próbowałem odinstalować stery do skanera wywalało mi jakiś błąd!
Więc postanowiłem źe recznie usunę pliki i usunołem.
Podczas ponownej instalacji wyskakiwał mi błąd jakiś źe niemoźę zainstalować. Grzebałem w rejestrze programem "Reg cleaner" i usuwałem wpisy ze sterów skanera!Ale to teź niepomogło
Kurde co robić??
Wszystko chyba biega o to źe niezostały usuniete wszytskie pliki związane z Sakanerem:((
Inatalacja zatrzymuje się na 12% i wywala ten bład
Pozdrawiam:) :D

Odpowiedzi: 6

Dobre– niepomyślalem;)
Zakombinuje jutro;)
Dzięki
pozdrawiam
siwy19
Dodano
16.04.2003 03:06:07
Ahh, nieładnie wyłanczać przywracanie, oj nieładnie :lol: Ja mam tylko alternatywe ghost`a robiłeś? (pewnie nie), a moźe podmienisz stery, na przykład zainstalujesz skaner, ze sterami powiedzmy innego medelu :?:
Lezio111
Dodano
15.04.2003 23:36:58
NO czy jest mi ktoś wstanie pomóc?????????????????????// :x
siwy19
Dodano
15.04.2003 14:29:15
Dobrze ale miałem wczesniej wyłanczone przyrwacanie systemu i teraz jak wlanczyłem to niemam "pogrubionej daty" i niemogę zaznaczyc dnia sprzed instalacjo sterów!!
Więc jaki jest moźe alternatywne wyjście??
pozdrawiam:)
siwy19
Dodano
15.04.2003 02:58:04
Dobrze ale miałem wczesniej wyłanczone przyrwacanie systemu i teraz jak wlanczyłem to niemam "pogrubionej daty" i niemogę zaznaczyc dnia sprzed instalacjo sterów!!
Więc jaki jest moźe alternatywne wyjście??
pozdrawiam:)
siwy19
Dodano
15.04.2003 02:58:04
Start/programy/akcesoria/narzędzia systemowe/przywracanie systemu.
Przywróć swój system do stanu sprzed pierwszej instalacji sterowników do skanera.

PS. Przed instalacją nowych sterowników zalecam tworzenie punktów przywracania, tak na wszelki wypadek.
SLAY3R
Dodano
15.04.2003 02:10:02
siwy19
Dodano:
15.04.2003 01:21:11
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1