Problem podaczas instalacji!
Witam wszytskich:)
Mam problem kturego niemoge rozwiązać a mianowicie:
Podczas instalacji skanera Plusteca komp mi się zawiesił i musiałem zrobiś restarta!!niedokonczył się proces instalacjo do końca!Kiedy próbowałem odinstalować stery do skanera wywalało mi jakiś błąd!
Więc postanowiłem źe recznie usunę pliki i usunołem.
Podczas ponownej instalacji wyskakiwał mi błąd jakiś źe niemoźę zainstalować. Grzebałem w rejestrze programem "Reg cleaner" i usuwałem wpisy ze sterów skanera!Ale to teź niepomogło
Kurde co robić??
Wszystko chyba biega o to źe niezostały usuniete wszytskie pliki związane z Sakanerem:((
Inatalacja zatrzymuje się na 12% i wywala ten bład
Pozdrawiam:) :D
Mam problem kturego niemoge rozwiązać a mianowicie:
Podczas instalacji skanera Plusteca komp mi się zawiesił i musiałem zrobiś restarta!!niedokonczył się proces instalacjo do końca!Kiedy próbowałem odinstalować stery do skanera wywalało mi jakiś błąd!
Więc postanowiłem źe recznie usunę pliki i usunołem.
Podczas ponownej instalacji wyskakiwał mi błąd jakiś źe niemoźę zainstalować. Grzebałem w rejestrze programem "Reg cleaner" i usuwałem wpisy ze sterów skanera!Ale to teź niepomogło
Kurde co robić??
Wszystko chyba biega o to źe niezostały usuniete wszytskie pliki związane z Sakanerem:((
Inatalacja zatrzymuje się na 12% i wywala ten bład
Pozdrawiam:) :D
Odpowiedzi: 6
Dobre– niepomyślalem;)
Zakombinuje jutro;)
Dzięki
pozdrawiam
Zakombinuje jutro;)
Dzięki
pozdrawiam
Ahh, nieładnie wyłanczać przywracanie, oj nieładnie :lol: Ja mam tylko alternatywe ghost`a robiłeś? (pewnie nie), a moźe podmienisz stery, na przykład zainstalujesz skaner, ze sterami powiedzmy innego medelu :?:
NO czy jest mi ktoś wstanie pomóc?????????????????????// :x
Dobrze ale miałem wczesniej wyłanczone przyrwacanie systemu i teraz jak wlanczyłem to niemam "pogrubionej daty" i niemogę zaznaczyc dnia sprzed instalacjo sterów!!
Więc jaki jest moźe alternatywne wyjście??
pozdrawiam:)
Dobrze ale miałem wczesniej wyłanczone przyrwacanie systemu i teraz jak wlanczyłem to niemam "pogrubionej daty" i niemogę zaznaczyc dnia sprzed instalacjo sterów!!
Start/programy/akcesoria/narzędzia systemowe/przywracanie systemu.
Przywróć swój system do stanu sprzed pierwszej instalacji sterowników do skanera.
PS. Przed instalacją nowych sterowników zalecam tworzenie punktów przywracania, tak na wszelki wypadek.
Przywróć swój system do stanu sprzed pierwszej instalacji sterowników do skanera.
PS. Przed instalacją nowych sterowników zalecam tworzenie punktów przywracania, tak na wszelki wypadek.
Strona 1 / 1