problem....no wlasnie ..z czym??
witam! mam następujący problem, którego sam nie potrafie rozwiazać i dlatego zwracam się o pomoc.Mój problem dotyczy zamykającego się szybko okna w którym mam wskazać katalog do którego chcę zajrzeć lub plik który chcę wybrać.Najlepsze będa konkrety więc...jak odpalam ALLPleyera i zaczynam wskazywac miejsce z ktorego chcę "odpalić" napisy to otwiera mi się duźe okno w którym u góry jest rozwijalne okienko (przycisk rozwijania po prawej)w którym mogę wybierać katalogi i docelowo plik z napisami, problem polega na tym ze jak je rozwinę to zanim zdąźę cokolwiek wybrać to okienko z katalogami i plikami w których mam dokonac wyboru zamyka mi się.Podobny problem mam z Nero...prawe okno..menedźer plików ....lista katalogów i plików które są wyswietlane jest na tyle długa ze po prawej stronie okna pojawia się suwak...jak chcę wskazać plik lub katalog z końca listy i w tym celu suwak przesuwam do dołu to zanim zdąźę cokolwiek wybrać znów mam suwak w górnej czesci i brak moźliwosci wyboru czegokolwiek z końca listy....podejrzewam ze to ja coś namieszałem w jakichs ustawieniach ale nie za bardzo moge sobie przypomniec w którym to było miejscu.Z góry dziękuje za konkretne odpowiedzi:)
Odpowiedzi: 3
czy gdzies w winxp jest podobna opcja przyspieszania wyswietlen menu? Mam wielkie wraźenie ze kiedys przez głupotę w tym grzebałem, ale nie pamiętam gdzie to jest.
...::: Podobny problem mialem z Ulead Photoshop. U mnie zawiniła opcja przyspieszania wyswietlen menu w System mechanic`u..ustawilem ją na max.. i wszystko zaczeło frowac... menu jak i pastek startu smigały jak oszalałe. Wiec być moze uzywasz jakiegos programu do tunigu wina i za mocno podkreciles jedna z opcji..:::..
Nie jest to spowodowane zbyt duza czuloscia myszy ? Uszkodzeniem myszy ? Sterowniki ? Nie da rady rozwinac recznie tej listy ? Sprobuj. Albo podlacz inna mysz na probe.
Konkretow to Ty raczej nie oczekuj, mozna jedynie probowac tego czy tamtego.
Konkretow to Ty raczej nie oczekuj, mozna jedynie probowac tego czy tamtego.
Strona 1 / 1