problem....no wlasnie ..z czym??

witam! mam następujący problem, którego sam nie potrafie rozwiazać i dlatego zwracam się o pomoc.Mój problem dotyczy zamykającego się szybko okna w którym mam wskazać katalog do którego chcę zajrzeć lub plik który chcę wybrać.Najlepsze będa konkrety więc...jak odpalam ALLPleyera i zaczynam wskazywac miejsce z ktorego chcę "odpalić" napisy to otwiera mi się duźe okno w którym u góry jest rozwijalne okienko (przycisk rozwijania po prawej)w którym mogę wybierać katalogi i docelowo plik z napisami, problem polega na tym ze jak je rozwinę to zanim zdąźę cokolwiek wybrać to okienko z katalogami i plikami w których mam dokonac wyboru zamyka mi się.Podobny problem mam z Nero...prawe okno..menedźer plików ....lista katalogów i plików które są wyswietlane jest na tyle długa ze po prawej stronie okna pojawia się suwak...jak chcę wskazać plik lub katalog z końca listy i w tym celu suwak przesuwam do dołu to zanim zdąźę cokolwiek wybrać znów mam suwak w górnej czesci i brak moźliwosci wyboru czegokolwiek z końca listy....podejrzewam ze to ja coś namieszałem w jakichs ustawieniach ale nie za bardzo moge sobie przypomniec w którym to było miejscu.Z góry dziękuje za konkretne odpowiedzi:)

Odpowiedzi: 3

czy gdzies w winxp jest podobna opcja przyspieszania wyswietlen menu? Mam wielkie wraźenie ze kiedys przez głupotę w tym grzebałem, ale nie pamiętam gdzie to jest.
cox
Dodano
16.12.2004 14:02:45
...::: Podobny problem mialem z Ulead Photoshop. U mnie zawiniła opcja przyspieszania wyswietlen menu w System mechanic`u..ustawilem ją na max.. i wszystko zaczeło frowac... menu jak i pastek startu smigały jak oszalałe. Wiec być moze uzywasz jakiegos programu do tunigu wina i za mocno podkreciles jedna z opcji..:::..
AdasB
Dodano
16.12.2004 13:36:47
Nie jest to spowodowane zbyt duza czuloscia myszy ? Uszkodzeniem myszy ? Sterowniki ? Nie da rady rozwinac recznie tej listy ? Sprobuj. Albo podlacz inna mysz na probe.
Konkretow to Ty raczej nie oczekuj, mozna jedynie probowac tego czy tamtego.
EL NINO
Dodano
16.12.2004 11:29:34
cox
Dodano:
16.12.2004 03:59:34
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1