Problem nie wiem z czym, chyba z myszką

Mam następujący problem. Wczoraj ściągnalem najnowsze sterowniki od klawiatury i myszki firmy Logitech. Moj zestaw to bezprzewodowy Cordless Desktop iTouch. Po zainstalowaniu ich wszystko działa poprawnie do czasu gdy myszka zatrzymuje sie w miejscu, a wszystko inne działa poprawnie, zamykałem wiec recznie okienka z klawiatury i robiłem restart, po restarcie wszystko jest wporzadku i myszka działa. Nie jest to wina bateri poniewaz battery level is good pisze a są to w miare nowe baterie niedawno zmieniałem. Dzis mam dodatkowo ciekawą rzecz iź w pasku zadań nie pokazała mi sie po starcie ikonka myszki. Czy to wszystko moze byc spowodowane tymi sterownikami logitech mouse?

Odpowiedzi: 4

Moźe odbiornik myszki znajduje się w złym miejscu, np. obok głośnika, który moźe zakłócać fale i wtedy mysza nie nadaje. Hęę??
Cave
Dodano
04.10.2003 21:37:23
yep, to USB i po restarcie jest ok.

Przed instalacja sterów od myszy chodzilo wporzadku, cos te stery namieszały. Czy one mi są tak potszebne w zasadzie NIE, tyle tylko iz są przydatne mozesz sobie klawisze myszki zaprogramować czy teź pokazuje wskaźnik bateri.

Jeśli problem sie pojawi kolejny raz, odinstaluje je i zobaczymy wtedy.
Naits
Dodano
04.10.2003 15:16:28
Pewnie USB.Ale po reztarcie wszystko dobrze?To jak wczesniej przed uktualnianiem, wszystko bylo spoks.To znow przejdz na tamate z plyty. I gra.czy ci tak bardzo zalezy na tamtych sterach??

Ps.To moj setniak :D :D Setny napisany POST!! :D mam rocznice.
rybka_kuba
Dodano
04.10.2003 14:47:10
A mysz jest na ps2 czy USB?
Edik
Dodano
04.10.2003 14:43:06
Naits
Dodano:
04.10.2003 14:36:22
Komentarzy:
4