problem mam ;/
s.luchajcie mam malutki problem mianowicie jak właczam jakas gre m.in. fife albo nba to mignie mi ekran i wychozi do pulpitu a na pasku zadan dalej widnieje ta gra klikam i znowu blysniecie i wychodzi na pulpit....albo gram sobie w nba i w srodku meczu wyłazi mi na pulpit i koniec moejej gry ;/ co jest nie tak??? bo nie rozumiem juz tego :( pomozcie plz...wiem ze to zagmatwane ale moze jakos da rade to zrobic...z gory thx
Odpowiedzi: 4
pIEKAr – wiesz jak jest. Na takie przedstawienia problemów to .... wózka nawet ręce zalamuje.
W poscie jedyna istotna informacja to ..tytuł gry, no moźe jeszcze to, źe u Ciebie ona funkcjonuje.
Ale nie będę wybrzydzał – zacząłbym od poczytania o wymaganaich, patchach, znanych problemach itp. oraz przejrzenia jakich plików *.ini celem sprawdzenia co tam jest.
W poscie jedyna istotna informacja to ..tytuł gry, no moźe jeszcze to, źe u Ciebie ona funkcjonuje.
Ale nie będę wybrzydzał – zacząłbym od poczytania o wymaganaich, patchach, znanych problemach itp. oraz przejrzenia jakich plików *.ini celem sprawdzenia co tam jest.
nie chce zakładać nowego wątku, więc napisze tutaj, mianowicie kolega podczas gry w Virtua Tenis wchodzi np. do Arcade i gdy tylko rozpocznie sie mecz (kamerka pokazuje boistko itp.) wychodzi mu do pulpitu, nie ma on źadnej nadzywczajnej myszki ani klawy, wszystko standardowe :) aha u mnie gra działa cacy :)
Nie iwem czy w tym konkretyn wypadku, ale juź parę razy okazywąło się, źe taki schodzenie do paska własnie tmy bło powodowane.
mam myszke z takimi sterownikami dodatkowymi...myslisz ze to akurat to??
Strona 1 / 1