Problem jak aktywowac konto administratora??
Mam problem ostatnio robilem pozadek z uzytkownikami mojego kompa przypisujac im odpowiednie grupy i ograniczajac uprawnienia. Zmodyfikowalem takze moje konto przenoszac je z grupy "administrator" do grupy "glowny uzytkownik" nastempnie aby konto administratora niebylo widoczne deaktywowalem je i teraz mam problem logujac sie na moim koncie niemoge aktywowac tego konta spowrotem, gdyz niemam uprawnien!
Dodam ze uruchamiajac kompa w trybie niezabezpieczonym nic niedaje gdyz w panelu z wyborem konta niema zadnego konta do wyboru!
Prosze o pomoc!!!
Dodam ze uruchamiajac kompa w trybie niezabezpieczonym nic niedaje gdyz w panelu z wyborem konta niema zadnego konta do wyboru!
Prosze o pomoc!!!
Odpowiedzi: 4
Dzieki za naprowadzenie na podobny temat!!!
przed wstawieniem tego posta pszeszukiwalem forum lecz widocznie za malo!
Jeszcze raz Dzieki!!
przed wstawieniem tego posta pszeszukiwalem forum lecz widocznie za malo!
Jeszcze raz Dzieki!!
Zerknij na post Rebego i dalsza dyskusję w tym temacie: http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=51429
W trybie awaryjnym nie moge sie zalogowac gdyz niemam zadnego konta do wyboru w panelu logowania, a jako "glowny uzytkownik" niemam mozliwosci utworzenia nowego profilu z uprawnieniami administratora!
sproboj uruchomic konto z administratora w trybie awaryjnym lub stworz profil z uprawnieniami admina...
Strona 1 / 1