problem i to jaki

Witam wszystkich.Otoz zainstalowalem patch od M$ ktora ma mnie uchronic od Blaster'a.Wszystko jest ok chroni ale z jednym ale.Otoz gdy chce wejsc na serwer ftp [bez znaczenia jaki] to nie moge sie polaczyc.Nie moge nawet wejsc na serwer ktory dziala na 100% [pytalem sie kumpla podajac mu adres ip serwa i on wchodzi bez problemu].Przed instalacja patch'a wszystko dzialalo lux.Czy jest rada na moj problem ?

Odpowiedzi: 4

Dzisiaj ujzalem cos takiego.Gdy lacze sie z netem wyskakuje mi okienko i pisze "weryfikowanie nazwy uzytkownika i hasla" a troche pozniej "trwa rejestrowanie komputera w sieci".W trakcie gdy mi pisze ten drugi komunikat ("rejestrowanie komputera...") moge polaczyc sie z serwerem ftp.Lecz gdy ten komunikat znika odrazu zaczyna sie wszystko chrzanic [znowu nie moge polaczyc sie z ftp'em] ! I co teraz ? Moze mam cos w konfiguracji ?
Povilas
Dodano
24.08.2003 20:23:19
Na WindowsUpdate są kolejne poprawki,w tym poprawka do poprawki SP1.Domyslam się,źe poprawia ona teź to,co sknocili w ostatnich.
tire
Dodano
24.08.2003 11:22:02
Ja nie zauwaźyłem jakichkolwiek efektów ubocznych po wgraniu tej poprawki. W tym momencie odpukałem w niemalowane. :lol:
Pawek
Dodano
23.08.2003 18:54:16
Ja miałem jeszcze ciekawszy lol z tą poprawką. Otóź po jej zainstalowaniu nagrywarka zaczęła sie zawieszać podczas przejścia do zapisu z prędkością 32x (kontrolka świeciła się na źółto i co chwilę się rozpędzała i zatrzymywała – 3 płytki zmarnowałem). Na wolniejszych prędkościach nagrywała dobrze.
Musiałem przywrócić sys do stanu sprzed instalacji tej poprawki, i jush jest dobrze, ale teraz moźe się komp zarazić blasterem :(
SLAY3R
Dodano
23.08.2003 18:32:38
Povilas
Dodano:
23.08.2003 18:28:51
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1