Problem Ge Force FX 5200
Mam Problem z GeForce Fx 5200 nie dziala mi pixel Shadow przez co GrY w które Gram nie są takie ładne.w tej Karcie jest Pixel Shadow v2.0 i podobno on nie dziala POradzcie mi co mam Zrobic
Jak chodzi o jakis sterownik to powiedzcie jaki;)
pozdrawiam kaspa
Jak chodzi o jakis sterownik to powiedzcie jaki;)
pozdrawiam kaspa
Odpowiedzi: 7
Niestety Jest to orginał i nie moge sie czepiac ze nie dziala bo to pirat :(
Mam najnowszy sterownik 81.95 i nadal nie dziala ....
Mam najnowszy sterownik 81.95 i nadal nie dziala ....
Hehe, gra to B&W 2.
A teraz odpowiedz szczerze, gra pirat czy oryginal, bo wszedzie gdzie czytam tego typu problemy maja ludzie z piratami... :wink:
A teraz odpowiedz szczerze, gra pirat czy oryginal, bo wszedzie gdzie czytam tego typu problemy maja ludzie z piratami... :wink:
Chowaniec? Ryź? OMG.. powiedz mi moźe kupiłeś tą kartę teraz, czy zakupiłeś cały sprzęt? Bo jeźeli kupiłeś komputer a system instalowali Ci w sklepie to zapewne nie masz sterownikó do karty graficznej (tzn nie takich jak potrzebujesz) bo często tak robią, źe zostawiają na standardzie XP. Dorwij oryginalny CD (ktory został dołączony do karty graficznej) i zainstaluj odpowiednie dla niej sterowniki, nastepnie upewnij się, źe masz zainstalowanego DirectX 9,x, jeźeli dalej to nie pomoźe to moźesz przetestować sterowniki OMEGA DRivers (wpisz to w google a znajdziesz) – oczywiście odpowiednie dla twojej karty, a jeźeli i to niczego nie zmieni, to zastosuj się do tego co wyźej napisane czyli przetestuj (podanymi tam programami) czy naprawde masz tą obsługę.
btw. a moźe wystarczy w danej grze w opcjach coś zmienić (detale zwiekszyć, włączyć obsługę czegoś, itp.) i twój chowaniec będzie miał zarost ;)
btw. a moźe wystarczy w danej grze w opcjach coś zmienić (detale zwiekszyć, włączyć obsługę czegoś, itp.) i twój chowaniec będzie miał zarost ;)
Sry pixel Sharder a gra nie ma na przyklad pól ryźu albo chowanec nie ma zarostu nigdzie;{
Zacznijmy od tego, źe nie wiadomo o co chodzi.. Nie ma czegoś takiego jak Pixel Shadow.
Jest Pixel Shader i Ultra Shadow.
Karta obsługuje Pixel SHADER v 2.0
Natomist Ultra SHADOW v 2.0 nie obsługuje...
Jest Pixel Shader i Ultra Shadow.
Karta obsługuje Pixel SHADER v 2.0
Natomist Ultra SHADOW v 2.0 nie obsługuje...
zainstaluj rive tuner albo everest home edition i tam sprawdz czy ci obsługuje
Co to znaczy źe gry nie sa ładne? masz sterowniki, directX, najnowsze??
Strona 1 / 1