problem colin 3
siemanko małe pytanko do zawodowców.zainstalowałem cmr3 i *** wielka.chcąc go uruchomić pokazuje sie okno gierki chwilka muzyki i nagle spada na dół i lipa.moźe coś pieprze.sprzęt posiadam 1,2 proc.gf4 512 ram.pozdrawiam
Odpowiedzi: 5
Dzięki. XP–ek zaakceptował komende. Ale to nie był chyba ten problem. To był mój czeski błąd :)) "DZIECI nie ustawiajcie na początku gry najwyźszej rozdzielczości bo później o tym zapomnicie i będziecie się męczyć przez kilka jak nie kilkadziesiąt godzin!!!"
Pozdrawiam
Pozdrawiam
A tak: we właściwościach skrótu do gry:
PS. W działaniu gry moźe pomóc nawet zainstalowanie windows media playera 9.
PS. W działaniu gry moźe pomóc nawet zainstalowanie windows media playera 9.
Pytanie ?? Jak uruchomić colinia 3 z parametrem STATICBUFFERS na winXP?? Readme przeczytałem, mam karte GeForce 4 MX440 – wywala się jak na wszystkich tych karach. Ściągnąłem najnowsze detonatory i nic. W readme napisane jest jak zaakceptować komende w win98 ale w xp to nit działa nazwa ... jest nieprawidłowa ; jestem w kropce ??
Pytanie ?? Jak uruchomić colinia 3 z parametrem STATICBUFFERS na winXP?? Readme przeczytałem, mam karte GeForce 4 MX440 – wywala się jak na wszystkich tych karach. Ściągnąłem najnowsze detonatory i nic. W readme napisane jest jak zaakceptować komende w win98 ale w xp to nit działa nazwa ... jest nieprawidłowa ; jestem w kropce ??
dzięki wielkie zobacze i dam znać pozdrawiam
Strona 1 / 1