Problem :–)
Mam kłopot który mnie bardzo wkurza. A mianowicie to źe co jakiś czas musze "nurokować" w tyły obudowy i zmieniać : Odłączać kabel od głośników i podłączać słuchawki. A jak gram w jakąs gre to chce źeby głos był w głośnikach i znowu w tył obudowy i zmieniać kabel :–)
Moźe istnieje jakaś moźliwość ? Np: Chodzi mi i takie urządzenie do kabelm będzie podłączone do zielonego wejścia na karcie dźwiękowwej a tu taki kwadracik z przełączeniem na głośniki i na słuchawki . Ale oczywiście podłączone do tego kwardracika ? Moźe coś takiego wogóle nie istnieje ??? :lol: :lol: :lol:
W załączniki daje przykład takiego urządzenia narysowałem to w paincie !
Moźe istnieje jakaś moźliwość ? Np: Chodzi mi i takie urządzenie do kabelm będzie podłączone do zielonego wejścia na karcie dźwiękowwej a tu taki kwadracik z przełączeniem na głośniki i na słuchawki . Ale oczywiście podłączone do tego kwardracika ? Moźe coś takiego wogóle nie istnieje ??? :lol: :lol: :lol:
W załączniki daje przykład takiego urządzenia narysowałem to w paincie !
Odpowiedzi: 3
Dzięki wielkie :–)
Tu masz takie cudo, ktore powinno spelnic twoje oczekiwania w 100% http://www.allegro.pl/show_item.php?item=83582870
Chyba chodzi o tak zwanego "motylka" :] robi z 1 wyjscia 2 :D i to chyba powinno byc rozwiazaniem tego problemu. Koszt zakupu to do 5 zl :]
Strona 1 / 1