Probem odtwarzania plików rmvb HELP!!
Pomocy!! Nie wiem juz co mam robic.. Caly czas oglądałem pliki w foramcie rmvb w SubEdit Player, teraz za nic nie moge większości z nich odpalić. Robilem format dysku wgralem od nowa SubEdita i pakiet kodeków K–Lite MegaPack 1.34 i nic! u znajomych film ten dziala bez problemów. :evil: Gdy próbuje go odpalić w SubEdicie to wyskakuje następujący komunikat:
Access violation at adress 1000dff3 in module "mpeg2dmx.ax" Read of address 01662000
Mialem ten sam problem z inym filmem którego jedna część odpalała mi sie bezproblemowo a przy drugiej teź wyskakiwał ten błąd.U mojego kuzyna działały obie bez problemu a uźywa tych samych kodeków :?
Access violation at adress 1000dff3 in module "mpeg2dmx.ax" Read of address 01662000
Mialem ten sam problem z inym filmem którego jedna część odpalała mi sie bezproblemowo a przy drugiej teź wyskakiwał ten błąd.U mojego kuzyna działały obie bez problemu a uźywa tych samych kodeków :?
Odpowiedzi: 2
Juź wiem. Odinstalowałem K–Lite, wyczyściłem rejestr i zainstalowałem najpierw Real Alternative, a potem K–lite ale bez Reala.. i wszystko gra :D Dzięki Coyote
Spróbuj jeszcze z tymi http://www.free–codecs.com/Real_Alternative_download.htm
Strona 1 / 1