Probelm z wyłączaniem się komputera i ALT+CTRL+DEL = NIC!

Witam!

Zdaje się mam nadzieje na tym forum na osoby, które mają duźą wiedzę na temat Windowsa XP (którego posiadam) i całego systemu. Problemy moje są dwa:

1. Kiedy gram sobie długo, czy coś piszę, czy czasami włączam po prostu komputer, gdy pojawia się logo XP (i na dole ten przesuwający się paseczek) nagle paseczek staje i HDD nie myśli :(. Resetuje kompa chyba z 15–e razy. Po 20–ym razie jest juź dobrze (czasami po 2 razie a czasami po 28–ym razie). Nie dzieje się tak zawsze, ale coraz częściej, a przecieź to ja mam być panem kompa a nie on moim! Czy to sprawka wirusa czy Microsoft coś schrzanił? POMOCY!
2. Kiedy zainstalowałem sobie najnowszą aktualizację (do wykrywania złośliwego oprogramowania i usuwania go) juź klawisze CTRL+ALT+DEL nie działają! Wsześniej wyświetlał się ten manager, a teraz NIC! Próbowałem nawet kombinacji CTRL+SHIFT+ESC, ale teź NIC! Wyczytałem gdzieś na waszym forum, źe to sprawka tej aktualizacji, ale gdzie znaleźć w Windowsie ostatnie zainstalowane aktualizacje i usunąć je?

Z góry dziękuję za pomoc i liczę na nią

P.S. Kompa mam b. dobrego (P IV; 512 RAM; 2,8 GHZ)

Pozdrawiam!

Odpowiedzi: 0

GoOd_OmEn
Dodano:
29.03.2006 00:02:43
Komentarzy:
0
Strona 0 / 0