Pro Evolution Soccer 4
Mam gre Pro Evolution Soccer 4 jest super piłka ale to jakiS dziwny sposób zapisywania gry jak klikam na load to wyskakuje poten napisz widać to na pliku ktury dołączyłem . Właściwie gram od czasu do czsu bo nie wiem jak wczytać to co automatycznie się zapisało ( load ). gracze prosze o pomoc
Odpowiedzi: 5
jank:jak grasz np. master lig to gre zapisujesz strzałem (na klawiaturze A ) jak zapiszesz to mozesz wczytać gre kiedy tylko chcesz.
Niestety klikam na /A/ i nic a wogule jak mam ten teks interpretować , rozumieć / zapisujesz strzałem (na klawiaturze A ) o co chodzi z tym strzałem :cry:
Kiedy mam te litere A kliknąć bo ja podczas gry kilka razy klikałem i nic się nie zapisało
jak grasz np. master lig to gre zapisujesz strzałem (na klawiaturze A ) jak zapiszesz to mozesz wczytać gre kiedy tylko chcesz.
:–(:–(;–(:–(:–( Szkoda liczyłem na was :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
opisu nie ma a powinien być ok piszcie na GG 4104419 przesle opis chętnym :D
to opis w nagrode dla tych co mi pomogą z tym loadem przed wysłaniem spakowany plik z opisem został sprawdzony antywirus niczego nie wykrył
Strona 1 / 1