Pro Evolution Soccer 3

Tekstura murawy niektórych boisk u mnie w PES3 wygląda tak jak na załączonym obrazku, trochę utrudnia to grę no i brzydko wygląda. Moje pytanie: czy to normalne, czy jakiś błąd plików gry, czy moźe karta grafiki źle wyświetla?

Odpowiedzi: 7

No to u mnie odwrotnie, zainstalowałem właśnie patch'a 1.30.1 i murawy boisk są OK.
Teraz mam problem z ustawieniem płynności gry – jak ustawie 800x600, Medium Detail lub High Detail, to przy włączonej opcji Double Speed gra się płynnie, ale w niektórych momentach akcja dostaje takiego kopa, źe nie moźna nadąźyć. Na Minimum detali nie da się grać w ogóle – wszystko porusza się tak szybko jak na "przewijaniu do przodu". Czy komuś udało się znaleźć jakieś optymalne ustawienie płynności gry na GF4MX440 ??
mars28
Dodano
07.04.2004 10:43:36
tak to ja mam ten blad po spatchowaniu gry. jestem kolega pawka tym własnie... :D:D:D ale mam słabą katrę co nie???? pozdrawiam wszystkich posiadaczy takiej karty jak moja co chca grac w PES3 ale im fazi giera... POZDRO :D:D:D
MaximBoskov
Dodano
04.04.2004 16:16:29
Zacytuję tu kolegę z innego Fora w odpowiedzi na podobne problemy : "w folderze co Ci sie zainstalowalo znajdz plick o nazwie CAFE chyba wywal go i bedzie wsio w porzo:)).".
Podobno to pomaga ale czy tak jest to nie wiem bo nie sprawdzałem, bo nie musiałem. Ale moźe po wcześnijszym Backupie pliku warto spróbować ?
Aha, no i grafikę mam GeForce 3 .
szymone
Dodano
29.03.2004 23:23:00
Typowy efekt na Twojej karcie. Mój kumpel ma identycznie jak zainstaluje patcha do PESa. Bez patcha działa normalnie, ale wolniej...
Pawek
Dodano
29.03.2004 18:03:56
Spróbuj zmiejszyć detale, efekty, buforowanie itp w właściwościach sterownika i opcjach gry ( ustaw domyślny poziom ).
Moźe coś się poprawi.
McScr@by
Dodano
29.03.2004 16:47:28
A na jakiej grafie bryka u Ciebie?
Gdyby to był pirat, to tu szukałbym przyczyny.
Płyta jest dość porysowana (swojej bym tak nie zaniedbał, ale niektórzy to róźnie uźywają CD'ków), długo się instaluje, to fakt, ale nie wywala źadnego błędu przy instalacji. Moźe instalator nie sprawdza sum kontrolnych (a szkoda) i po prostu jakiś plik, po korekcji przez napęd, jest po prostu walnięty. Ale jak to sprawdzić?
mars28
Dodano
29.03.2004 13:38:59
Niestety ( a właściwie– na szczęście) nie jest to normalne. U mnie jest bez zarzutu. Ale nie wiem gdzie jest błąd :–(
szymone
Dodano
29.03.2004 13:26:23
mars28
Dodano:
29.03.2004 11:22:10
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1