::[Prince of Persja : Sand of Time]:: – gdzie ta dziura?
mam okolo 25% przeszedlej gry i jestem w miejscu gdzie jest klatka. w klatce jest dziura przez ktora musi przejsc ksiezniczka by wlaczyla guzik na ziemi bym mogl zabrac pudlo dzieki ktoremu wskocze na drazek ktory otworzy dzwi...gdzie ta dziura? wszedzie bylem i niemoge znalesc tej dziury by ta laska tam wbila
Odpowiedzi: 12
ok zadzialo..musialem pobiec po scianie...heh szacuneczek dlawas chlopaki :D
moze jak mi się bedzie jutro(hehe dziś) nudziło to zainstaluję sobie grę ;)(a mam pokoleji wszystkie save'y)
jezusiemaryjeńkoboźesztymój. weź poproś kogoś kto ma pecetową wersje prince'a i daj mu sejwy.
jak mam wziasc to podwyzszenie????????? jest za dzwiami!!! a dzwi niedarady otworzyc!!!! ONA MUSI WCISNAC GUZIK BY SIE OTWORZYLY DZWI DZIEKI KTORYM WEZME TEN OPSRANY KARTON I DOSIEGNE DZWIGNI. a do guzika ona dojdzie poprzez dziure w scianie.. a gdzie ta dziura????????
na miliony procent masz wbiec po ścianie i wskoczyć na drąźek, wcześniej oczywiście właźąc na podwyźszenie które na screenie masz za sobą. stamtąd bez problemu dosięgniesz drąga.
n00b.
n00b.
hmm.. no to dosuń tam ten karton, co za problem ? :)
niedarady...za wysoko...biegne po scianie najwyzej jak koles potrafi i przy koncu skacze...i niedosiega. musze miec ten karton nobo przeciez ten guzik to sam moge wcisnac a karton bylby niepotrzebny...a napewno jest potrzebny.
odbij się od ściany ;)(wbiegnij w ściane)
heh na drazka niedarady skoczyc bo jest za wysoko...musi byc potrzebny ten KARTON by ponim skoczyc ze sciane...a babe wpuscilem po drabinie i niewiem co teraz
eee... nie, to wlasnie ty masz przesunąć pudło, źeby ona nacisnęła guzik :D
źeby otworzyć pomieszczenie z pudłem musisz się pohuśtać na pobliskim drąźku, jest nad tobą.
oczywiście wpuściłem farę po drabinie?
źeby otworzyć pomieszczenie z pudłem musisz się pohuśtać na pobliskim drąźku, jest nad tobą.
oczywiście wpuściłem farę po drabinie?
zaznaczylem harakterystyczne rzeczy. ona musi wcisnac guzik bym mogl wziasc pudlo. a jak ma tam wejsc??
o ile dobrze się orientuję to trzeba przesunąć coś...
daj screena..
daj screena..
Strona 1 / 1