Prince of Persia Warrior Within–Problem z startem gry
Nie rozumien jednej rzeczy.Zainstalowalem gre PoP Warrior Within wkladam cd 3 i klikam start game wykakuje ten komunikat o grafie ok luz wszystko jes pozaznaczane na tak po tym wyskakuje okino na srodku z bordowym tlem i ze znakime czerwonym i mysli mysli i potem wyskakuje prince of persia war..... .exe WYSLIJ RAPORT i NIE WYSYLAJrobie nei wysylaj i wyskakuje check README to Technical support ...HELP
Odpowiedzi: 20
odinstaluj, usuń cały katalog(tu było było by dobnrze gdyby restart), zainstaluj ponownie, włącz grę, graj (moźe podziałać)
nie działa :(
Usunąć go, albo przenieść do innego katalogu (na wypadek jakby nie podziałało :) )
no i co mam z nim
zrobić?
zrobić?
Plik "CINE0100.BIK" z katalogu VideoCine Naprawde działa :)
jaki plik z liczbą 100??
Ja znalazłem, źe trzeba usunąć albo przenieść plik z liczbą 100 z katalogu /viedo/cine. Dzieje sie tak bo filmik jest uszkodzony:) Powodzenia
Rakoczyn:theboss78 jesteś bardzo konkretny :D szukałem juź ale nie wiem dokładnie jak wpisać zapytanie...
Pewnie gdzieś z tąd
theboss78 jesteś bardzo konkretny :D szukałem juź ale nie wiem dokładnie jak wpisać zapytanie...
Rakoczyn:Ja próbowałem z NoCD ale znowu to samo... tzn. po filmiku na początku gry, jak jest na statku to sie wyłącza z komunikatem "Game ended unexpectly" czy coś takiego. Skąd moźna ściagnąć tego MiniImage'a ??
Z interneta a doladniej tutaj.
Ja próbowałem z NoCD ale znowu to samo... tzn. po filmiku na początku gry, jak jest na statku to sie wyłącza z komunikatem "Game ended unexpectly" czy coś takiego. Skąd moźna ściagnąć tego MiniImage'a ??
Cofanie czasu jest ale dopiero kawałek dalej
Poradzilem sobie, mozna tak jak mlody, mozna crackiem ale tez i miniimagem.
Ale mam inny broblem, czy wam dziala cofanie czasu, czy macie je od poczatku, bo mi nie dziala, jestem na samym poczatku tam gdzie sa te postaci z ptakow i nie mam cofania.
Ale mam inny broblem, czy wam dziala cofanie czasu, czy macie je od poczatku, bo mi nie dziala, jestem na samym poczatku tam gdzie sa te postaci z ptakow i nie mam cofania.
miałem ten sam problem co wy poprosty ściągnołem No–cd cracka i było dobrze albo jak niechcecie tego początkowgo loga to wytnijcie katalog Video z tamtąd gdzie macie zainstalowanego Prince of Persia ale wtey nie bedzie źadnych filmów
trzeba wyciągną 3 płyte i ściągnąć jakiegoś patha z neta i dać go na obraz i bedzie OK
KrystianXP:Nie rozumien jednej rzeczy.Zainstalowalem gre PoP Warrior Within wkladam cd 3 i klikam start game wykakuje ten komunikat o grafie ok luz wszystko jes pozaznaczane na tak po tym wyskakuje okino na srodku z bordowym tlem i ze znakime czerwonym i mysli mysli i potem wyskakuje prince of persia war..... .exe WYSLIJ RAPORT i NIE WYSYLAJrobie nei wysylaj i wyskakuje check README to Technical support ...HELP
Mam to samo, nie wiem co zrobic. Da sie jakos ta gre uruchomic?
moźliwe,źe jeśli ściągałeś grę z neta to jest uszkodzona :]
Smieszne bo mam Pentium 4 2.4 GHz 512 MB ram ddr graf.ATI Radeon 9800 PRO Saphire Directx 9.0c itd
Over:duzo tu z Twojej wypowiedzi wywnioskować się nie da.
Ale stawiam, źe masz GF 4 MX :wink: a ta karta nie obsługuje pixel shadera
Ale jak przeczyta kilka postów niźej to se poradzi –
duzo tu z Twojej wypowiedzi wywnioskować się nie da.
Strona 1 / 1