Prince of Persia Warrior Within – Hellp ! :D
Elo...
Trzeba mi pomoc do tej gryyyyyyyyyyyy "Prince of Persia Warrior Within" :P cholera zaczalem grac i juz pierwsza walka z ta babka na statku sprawia mi klopot :D nawet na Easy nie moge jej pokonac :D ... :(
Aha i jeszcze cos przy wylaczaniu tej gry komp sie resetuje ! :| aha i czy macie opcje w niej taka ze w kazdym momencie mozecie za sejwowac ? czy czegos takiego nei ma ? :D
Trzeba mi pomoc do tej gryyyyyyyyyyyy "Prince of Persia Warrior Within" :P cholera zaczalem grac i juz pierwsza walka z ta babka na statku sprawia mi klopot :D nawet na Easy nie moge jej pokonac :D ... :(
Aha i jeszcze cos przy wylaczaniu tej gry komp sie resetuje ! :| aha i czy macie opcje w niej taka ze w kazdym momencie mozecie za sejwowac ? czy czegos takiego nei ma ? :D
Odpowiedzi: 7
no dobra macie tu pliczki z tym załatwisz nie tylko te suke :D
F2 – nieograniczona ilość źycia
F3 – jedno trafienie wystarczy aby zabić (nie bossów)
F4 – nieograniczona ilość piasku czasu
F5 – nieograniczona ilość spowolnienia
F6 – przywraca normalny stan gry
END – wyłączenie trainera
jak zwykle przed wysłaniem przelecialem pr antywirusowym ok
F2 – nieograniczona ilość źycia
F3 – jedno trafienie wystarczy aby zabić (nie bossów)
F4 – nieograniczona ilość piasku czasu
F5 – nieograniczona ilość spowolnienia
F6 – przywraca normalny stan gry
END – wyłączenie trainera
jak zwykle przed wysłaniem przelecialem pr antywirusowym ok
terminator:LMB :arrow: Left Mouse Button :arrow: Lewy Przycisk Myszy
a 3x = trzy razy
LMB :arrow: Left Mouse Button :arrow: Lewy Przycisk Myszy
ok trzymasz gardę ale potem co to za skrut(3xLMB) nie wiem :arrow:Over:Kiedy ona robi to swoje kombo(czyt. atakuje) Ty w tym czasie trzymasz gardę(RMB) jak skończy nawalasz są (3xLMB) potem znowu blokuj itd.
sejwować w kaźdym miejscu sięnie da.. są odpowiedznie punkty kontrolne od tego(zlewozmywaki :P)
EL_NINIO –> ja naprawde nie moge zabic tej baby :P
Joł ziom :P .gary:Elo...
Eeeee no, baba Cie bije ? :shock:gary:pierwsza walka z ta babka na statku sprawia mi klopot :D nawet na Easy nie moge jej pokonac :D ... :(
Zwrocisz koszty podrozy i postawisz flaszke to sie podjedzie :mrgreen: .gary:Trzeba mi pomoc do tej gryyyyyyyyyyyy "Prince of Persia Warrior Within"
Kiedy ona robi to swoje kombo(czyt. atakuje) Ty w tym czasie trzymasz gardę(RMB) jak skończy nawalasz są (3xLMB) potem znowu blokuj itd.
sejwować w kaźdym miejscu sięnie da.. są odpowiedznie punkty kontrolne od tego(zlewozmywaki :P)
Strona 1 / 1