Prince of Persia TTT
Zamówiłem PoPa,po dostanie gierki gram i zatrzymalem sie na momencie walki z wielkim potworem ktory nie ma dolnej szczęki i miota maczetą,wiem co zrobic zeby go zabic ale moje natarcia nie skutkują gdy na niego skocze nei trafiam poprostu zeby mu healtha zabrac.HELP
UPDATE:
Naskakuje na niego gdy dagger swieci sie na niebieski klikam ok dostaje kols bo pryska z niego sand,ale healtha mu nie zabiera,co do zadania mu hita t ostoje na nim ale nie wie mco robic bo on szybko nie lapie z swojego karku i zrzuca na dol.
UPDATE:
Naskakuje na niego gdy dagger swieci sie na niebieski klikam ok dostaje kols bo pryska z niego sand,ale healtha mu nie zabiera,co do zadania mu hita t ostoje na nim ale nie wie mco robic bo on szybko nie lapie z swojego karku i zrzuca na dol.
Odpowiedzi: 2
Omg teraz zmiazdzyles stary.Przeczytaj jeszcze raz post i odpowiec na niego;]Wiem jak go kurna przejsc ale jak jestme na jego ramieniu to nei mgoe zadac mu ciosu zeby odbic reke jak mnie lapie.
PS.Dzieki za dobre chęci :twisted:
PS.Dzieki za dobre chęci :twisted:
Po obu stronach areny masz moźliwość wspiąć się na poziom jego głowy. Z tamtych miejsc moźesz rozpocząć speed–kill i oczywiście z obu tych moźliwości musisz skorzystać źeby go oślepić. Teraz skoro juź nic nie widzi, podbiegasz do jego stóp i zadajesz ciosy daggerem(najlepiej od tyłu). Pod koniec Podtów wpada do dołu, a drzwi z wieźniami otwierają się, podczas gry Prince...to juź sam zobaczysz ;)
Strona 1 / 1