Prince of persia sands of time
Otóź zacząłem grać w tą grę. Mam obecnie 60% i chodzi o to źe sciagnąłem filmiki prezentujące poszczególne rodzaje walki. Problem w tym źe nie wiem jakich kombinacji klawiszy uźyć by walczyć tymi sztukami. Moźe ktos kto grał w gre wie o jaki kombinacje uźyc
Odpowiedzi: 4
wyciągasz miecz, wciskasz i trzymasz RMB, teraz juź wystarczy wcisnąć r
moźliwe,źe jeszcze nie stworzyłeś wystarczającej liczby power tanków, gdybyś stworzył, to co jakiś czas pojawiałoby ci się 'press to i tamto to do mega–freeze'. jednakowoź moźesz spróbować, na ps2 naciskało się do tego action key (ten od picia, blokowania podczas walki) wraz z przyciskiem cofania czasu, na pc na sto ci nie powiem, bo na gamefaqs nie ma ani jednego faka do tej gry na pc oO
no ok ale jak zrobić taki jeden trick polegający na tym źe ten prince zamraźa wokół siebie wszystkich przeciwników i potem z duźą szybkośćią porusza się pomędzy nimi i ich niszczy.
nie pomyliły ci się części gry? w pop:sot praktycznie nei ma źadnych sensownych combosów, jedyne co to uźywanie daggera (ale to jeden przycisk przesz) i słynne prinsowe przeskok + ciach
Strona 1 / 1