Prince of Persia piaski czasu problem !!!!!!
:( siemka wszystkim mam problem z Prince of persią piaskami czasu nie chodźa mi wyskakuje mi komunikat źebym spojrzał w plik textowy a mojemu kumplowi chodzi beź problemu a on ma celerona 500 128 ram i geforce 3 i win 98 a ja mam pentium 3 500 192 ramu geforce 4 4000 win 98 pomocy :( :( :( :( :( :(
Odpowiedzi: 9
3d ANALIZEr,(chyba tak sie to pisze...Po prostu nie masz Pixel Shader na karcie, a to Gf3 twojego kumpla jest lepsze od twego Gf4, wiem bo miałem i taka i taką karte
Janek1988:aha a powiedzcie mi jedną rzecz mój kumpel ma pentuima 3 500 128 ramu i geforce 2 mx i mu chodzą piaski czasu ?? :(
ee.. to jest pytanie, stwierdzenie ? czy poprostu mam powiedzieć :
"mój kumpel ma pentuima 3 500 128 ramu i geforce 2 mx i mu chodzą piaski czasu ?? :("
Nie chodzą mu, bo ma za słabą kartę graficzną i za mało ram'u!
aha a powiedzcie mi jedną rzecz mój kumpel ma pentuima 3 500 128 ramu i geforce 2 mx i mu chodzą piaski czasu ?? :(
Tez mialem problemy z ta gra...
Tyle ze ja musialem zaktualizowac sterowniki :D kg.
Tyle ze ja musialem zaktualizowac sterowniki :D kg.
poszykaj w achiwum, pisałem chyba co trzeba zrobić aby móc grać
no tam ale ta nowa prince of persia mi działa na 4 mx 4000 nie rozumiem juz tego ?? :(
Nie ma GF3 mx tylko pełne, titanium lub ultra który wspiera dx8.
Ty masz GF4000 mx czyli trochę lepiej nazywającego się Gf 440 mx ,karta jest odrobinę lepsza od Gf2 pro.
Wsparcie dx7.
Nie patrz na numerki,marketing :wink:
Poza tym szukajka i stare posty,dowiesz się więcej.
Ty masz GF4000 mx czyli trochę lepiej nazywającego się Gf 440 mx ,karta jest odrobinę lepsza od Gf2 pro.
Wsparcie dx7.
Nie patrz na numerki,marketing :wink:
Poza tym szukajka i stare posty,dowiesz się więcej.
no ale on mam 3 MX a ja mam 4 MX
Wpisz w szukajce "shader" dowiesz się wszystkiego.
A tak z grubsza masz za słabą kartę (DX7),kumpel ma GF3 (DX8),sporo lepsza.
A tak z grubsza masz za słabą kartę (DX7),kumpel ma GF3 (DX8),sporo lepsza.
Strona 1 / 1