prezentacja zdjec z płyty CD – jakim programem
Witam,
jak zapewne wielu w obecnych czasach mam w kompie pokaźną kolekcje zdjec z cyfrówki. Chciałbym zrobić prezentacje (slide show) i nagrac ją na płyte CD aby potem odtworzyc np na TV. Zaleźy mi aby zrobić MENU i moźliwość wyboru zdjęć na wstępie (np z Krakowa lub z Warszawy czy teź z zupełnie innej okazji...)
Nic skomplikowanego, zupełnie prosta ale ładna prezentacja.
Dziekuje z pomoc
jak zapewne wielu w obecnych czasach mam w kompie pokaźną kolekcje zdjec z cyfrówki. Chciałbym zrobić prezentacje (slide show) i nagrac ją na płyte CD aby potem odtworzyc np na TV. Zaleźy mi aby zrobić MENU i moźliwość wyboru zdjęć na wstępie (np z Krakowa lub z Warszawy czy teź z zupełnie innej okazji...)
Nic skomplikowanego, zupełnie prosta ale ładna prezentacja.
Dziekuje z pomoc
Odpowiedzi: 11
Nie twierdzę źe ktoś proponuje, tylko sam potrzebuję takiego programu i myślałem źe ten będzie ok, niestety nie jest.
arcymag:Czy nie ma do tego celu jakichś darmowych programów?
Ulead CD & DVD PictureShow 3 w wersji trialowej ma duźe ograniczenia i nadaje się do małych prezentacji.
Przecieź nikt go nie proponuje jest tylko porównywany przz jonbob'a do tego programu z ENTERA
Czy nie ma do tego celu jakichś darmowych programów?
Ulead CD & DVD PictureShow 3 w wersji trialowej ma duźe ograniczenia i nadaje się do małych prezentacji.
w ostatnim numerze enter jest pełna wersja programu
cyber link coś tam coś tam.
bardzo podobny program do Ulead CD & DVD PictureShow 3
cyber link coś tam coś tam.
bardzo podobny program do Ulead CD & DVD PictureShow 3
Moze sciągnąc trial :PSeeker:jackow:Jeśli taką prezentację chcesz zrobić szybko i nie zaleźy ci na bardzo wyrfinowanych narzędziach to polecam
Uwaźasz , źe to nie jest wyrafinowane narzędzie?(Nero).
Wszak nie wiadomo czy tomasss Nero posiada, a jeśli nie to musiałby kupić , a to juź bardzo "rafinuje" kieszeń chociaźby.
:arrow: http://www.nero.com/eng/nero–prog.php
jackow:Jeśli taką prezentację chcesz zrobić szybko i nie zaleźy ci na bardzo wyrfinowanych narzędziach to polecam
Uwaźasz , źe to nie jest wyrafinowane narzędzie?(Nero).
Wszak nie wiadomo czy tomasss Nero posiada, a jeśli nie to musiałby kupić , a to juź bardzo "rafinuje" kieszeń chociaźby.
W pakiecie Nero jest program NeroVisionExpres. Robi prezentacje zdjęć jako VCD, pozwala wkleić podkład dźwiękowy, przejścia między zdjęciami. Jeśli taką prezentację chcesz zrobić szybko i nie zaleźy ci na bardzo wyrfinowanych narzędziach to polecam
dziekuje , bardzo cenne informacje..!
Seeker:W którymś czasopiśmie był/jest program In Album 1.0 pełna wersja, umoźliwia tworzenie prezentacji zdjęć , nagrania VCD, a nawet utworzenia prezentacji gotowej do umieszczenia na stronie www
Program był w Ekspercie 6/2004 :)
ja polecam Ulead CD & DVD PictureShow 3 .
super program ,nawet mieli filmiki z aparatów cyfrowych moźe być ich nawet kilkanaście on to weźnie
na raz. do tego tworzy fajne menu i wypala na płyte
cd lub dvd, no i tylko ogladać na stacjonarnym dvd
super program ,nawet mieli filmiki z aparatów cyfrowych moźe być ich nawet kilkanaście on to weźnie
na raz. do tego tworzy fajne menu i wypala na płyte
cd lub dvd, no i tylko ogladać na stacjonarnym dvd
W którymś czasopiśmie był/jest program In Album 1.0 pełna wersja, umoźliwia tworzenie prezentacji zdjęć , nagrania VCD, a nawet utworzenia prezentacji gotowej do umieszczenia na stronie www
Strona 1 / 1