prble przy nstalacji pomocy
jak instaluje win xp to po pierwszym uruchomenu mam taki komunikat co z tym zrobic
brak pliku windowssystem32configsystem nie wiem co zrobic jak przekopije ten plik do tego katalogu czy odpali a moze zainstalowac win xp z sp1???
co mam zrobic z gory dziekuje
brak pliku windowssystem32configsystem nie wiem co zrobic jak przekopije ten plik do tego katalogu czy odpali a moze zainstalowac win xp z sp1???
co mam zrobic z gory dziekuje
Odpowiedzi: 6
wlasnie juz wszystko wymienialem leczjeszcze musze ram wymienic musze gdzies poszukac sdramu ostania pruba jak nie pujdize to sie zalamie i bede musial zainstalowac win 2003 tylko ze w tym winie nie ma obslugi irdy a jamu tak bardzo na tym zalzy
Wszystko wyglada w porzadku, więc jak mówię na czas instalacji wymień mu (na przykład ze swojego kompa) RAM i karte graficzną, po zainstalowaniu (miejmy nadzieję pomyslnym) zainstaluje jego własne komponenty. Niewykluczone równieź, źe w ogóle RAM u niego jest kopniety.
to kom kolesiea i nic tam nawet nie podkrecal
800Mhz p3
winfast geforce 2mx 400
256mb ram
sblive 1024
i jakaas plyta msi
800Mhz p3
winfast geforce 2mx 400
256mb ram
sblive 1024
i jakaas plyta msi
To masz głupio, ale nie napisaleś, czy masz cos podkręcone w kompie. W kaźdym razie spróbuj dwie rzeczy. Pierwsza – spróbowac inną płyte instalacyjną. 2. Na czas instalacji zmienić karte graficzną, jak nie pomoze to jeszcze pamiec RAM.
lecz ja go wogule nie moge zainstalowac przy formatowaniu wszystko idze oki lecz jak kopiuje pliki do komputera to chce puzniej uruchomic komputer ponownie uruchmia i nic nie ma wlasnie wtedy wyskakuje ten blad
Nic z tego. Na kazdym kompie ten plik jest inny, a to z tego powodu, źe zapisana jest w nim konfiguracja kompa. Z tym błedem spotkałem sie jedynie, gdy podkręciłem procesor komp wykrył go jako inny model i za pierwszym razem sie uruchomił, ale później plik ten sie zaktualizował i kupa... Poza tym, takowy plik na płycie z XP chyba nie istnieje.
Pozostaje jedynie reinstalacja. :(
Pozostaje jedynie reinstalacja. :(
Strona 1 / 1