Prawa administratora w XP!?HELP
Czesc!mam pytanko a mianowicie: Czy roznia sie uprawnienia ADMINISTRATORA od uprawnien dowolnego konta np o nazwie janek który to posiada uprawnienia ADMINISTRATORA!?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Odpowiedzi: 14
heh to ja chcialem podgladac :roll: mam w domu "siec" z 2 kompow i czasem chcialem zerknac co sie dzieje na drugim 8)
Tym razem nie pomoge – pomyliles forum.poskus:Moze polecisz mi jakies programiki ...
Ty chcialbys byc podgladany ?
Tym razem nie pomoge – pomyliles forum.poskus:Moze polecisz mi jakies programiki ...
Ty chcialbys byc podgladany ?
ktos mi go polecil do podgladania sieci itp. chcialem zobaczyc co to potrafi ale tu jest tyle opcji ze mala glowa...
Moze polecisz mi jakies programiki sluzace np do podgladania co sie dzieje w lasnie i do przejmowania i podgladania pulpitu drugiego kompa?? :)
Moze polecisz mi jakies programiki sluzace np do podgladania co sie dzieje w lasnie i do przejmowania i podgladania pulpitu drugiego kompa?? :)
No widzisz – jednak "idziało" zrobic :wink: .
A co do ANASILa, to nie spotkalem sie nigdzie z polska wersja i nie uzywam tego programu. Po co Ci potrzebny ?
A co do ANASILa, to nie spotkalem sie nigdzie z polska wersja i nie uzywam tego programu. Po co Ci potrzebny ?
Cofam all co napisalem:) SORRRRRRRRRy:) Ale choroba mnie dopadla i moze dlatego cos pomieszalem :oops:
all dziala juz tyle, ze chyba wiem dlaczego nie dzialalo...po ustawieniu tych praw itp trzeba bylo zresetowac kompa czego nie robilem :roll:
Dzieki za wszystko :) aha dalem jeszcze jeden topic na forum co do ANASIL–a jak mozesz to looknij DZIEKI! :D
POZDRO
all dziala juz tyle, ze chyba wiem dlaczego nie dzialalo...po ustawieniu tych praw itp trzeba bylo zresetowac kompa czego nie robilem :roll:
Dzieki za wszystko :) aha dalem jeszcze jeden topic na forum co do ANASIL–a jak mozesz to looknij DZIEKI! :D
POZDRO
poskus, napisz moze po kolei:
– o tych komputerach (Twoje czy Twoj i kolegi)
– nazwy uzytkownikow na tych komputerach i nazwy komputerow
– jakie masz/macie logowanie na tych komputerach (logowanie Windows, M$ Network) – we wlasciwosciach polaczenia
– systemy XP Pro czy Home
– ktory sposob probujesz opanowac – prosty czy skomplikowany
– i inne informacje jesli uznasz za potrzebne
– o tych komputerach (Twoje czy Twoj i kolegi)
– nazwy uzytkownikow na tych komputerach i nazwy komputerow
– jakie masz/macie logowanie na tych komputerach (logowanie Windows, M$ Network) – we wlasciwosciach polaczenia
– systemy XP Pro czy Home
– ktory sposob probujesz opanowac – prosty czy skomplikowany
– i inne informacje jesli uznasz za potrzebne
Heh moze cos mi tu nie wychodzi;) Bo caly dzien nad tym siedze i nic...dopiero jak zalogowalem sie pod ADMINISTRATOREM dalo rade, wczesniej, gdy bylem zalogowany pod userem z prawami administratora nic mi nie szlo a robilem krok po kroku z 15 razy:) wiec w czym problem??
Jedyne co widzialem chcac wejsc na drugiego kompa to monit w ktorym nie moglem wpisac usera bo pole bylo zablokowane i pole hasla, ktore bylo aktywne... :x
Jedyne co widzialem chcac wejsc na drugiego kompa to monit w ktorym nie moglem wpisac usera bo pole bylo zablokowane i pole hasla, ktore bylo aktywne... :x
Heh moze cos mi tu nie wychodzi;) Bo caly dzien nad tym siedze i nic...dopiero jak zalogowalem sie pod ADMINISTRATOREM dalo rade, wczesniej, gdy bylem zalogowany pod userem z prawami administratora nic mi nie szlo a robilem krok po kroku z 15 razy:) wiec w czym problem??
Nieprawda jest to co mowisz. Na kazdym koncie z prawami administratora mozesz udostepniac w ten sposob. Tu nie potrzeba dlugiego wywodu – tak po prostu jest :wink: .
Moze inaczej – czego nie umiesz zrobic, albo co Ci nie wychodzi ?
Moze inaczej – czego nie umiesz zrobic, albo co Ci nie wychodzi ?
Jezeli niczym, wiec dlaczego udostepnienie takie jakie jest opisane w tym linku http://forum.infojama.pl/viewtopic.php?p=116 przez EL ZAQRKA mozliwe jest tylko na wbudowanym koncie Administratora...Bede wdzieczny za dluzsza odpowiedz :D THX :wink:
Jezeli niczym, wiec dlaczego udostepnienie takie jakie jest opisane w tym linku http://forum.infojama.pl/viewtopic.php?p=116 przez EL ZAQRKA mozliwe jest tylko na wbudowanym koncie Administratora...Bede wdzieczny za dluzsza odpowiedz :D THX :wink:
Niczym.
Strona 1 / 1