Praetorians
:cry: Mam problem z gra ,niemoge zrobic kopi zapasowej .Mam pytanko jak mam zlamac zabezpieczenie:)
dzieki z gory za podpoewiedzi
dzieki z gory za podpoewiedzi
Odpowiedzi: 4
Siema ej mam prośbe... moglby ktos zrobic dla mnie wpis do rejestru bo mam wersje gry ze zwalonym wpisem i jak chce zainstalowac patcha to pisze ze nie moze okreslic jezyka gry... reinstalka nie pomaga i sadze ze to wina rejestru jezeli ktos moze to niech zrobi dla mnie i wysle na shadowness@op.pl
witam
nagrywarke mam lite–on ltr52327sqs04, mysle ze nie w tym problem , plyta jest zabezpieczona – secu rom4.8 czy cos takiego :)
nagrywarke mam lite–on ltr52327sqs04, mysle ze nie w tym problem , plyta jest zabezpieczona – secu rom4.8 czy cos takiego :)
Zawsze moźna się wyręczyć znalezionym uprzednio crackiem :twisted: Ale nie oto w sumie chodzi, bo sobie się w ten sposób ogranicza bardzo pole manewru.
1. odpowiedni program – np. gamejack 4.0 – cena ok. 100zł.
2. odpowiednia nagrywarka – nie wszystkie radzą sobie z róźnymi zabezpieczeniami –pewnie na www.cdrinfo.pl jakieś specyfikacje sprzętu pod tym kątem będą do znalezienia.
2. odpowiednia nagrywarka – nie wszystkie radzą sobie z róźnymi zabezpieczeniami –pewnie na www.cdrinfo.pl jakieś specyfikacje sprzętu pod tym kątem będą do znalezienia.
Strona 1 / 1