PPP jest połączenia brak
Mam dziwny problem, gdy łączę sie przez modem za pośrednictwem TPSA pokazuje, źe mnie połączyło, ale niestety nie moge odpalić źadnej strony. Gdy pinguje np. onet.pl to mówi mi źe nie moźe znaleść hosta. :(
To samo mam gdy łączę się przez sieć LAN. Komputery wewnątrz widzi a ping onet.pl i strony nie chodzą :x
Pomocy – o co chodzi ?
To samo mam gdy łączę się przez sieć LAN. Komputery wewnątrz widzi a ping onet.pl i strony nie chodzą :x
Pomocy – o co chodzi ?
Odpowiedzi: 8
el nino niech odpowie na swoje, a co do moich zapytan... http://www.spychecker.com/program/hijackthis.html
a jaki będą dziwne ?EL NINO:Czy nie masz jakichs dziwnych wpisow.
jeśli chodzi o lan to jest oddzielny komputer z jakimś chyba unixem. Ale inne komputery w sieci ndziałają prawidłowo.EL NINO:P.S. Co to za firewall ?.
– co to jest ?Szymon Grabiński:zapodaj loga z hijacka
Ja jestem całkowicie zielony. :?
sprobuj rowniez na innym numerze dostepowym. zapodaj loga z hijacka. sprawdz w ie, w narzedziach, opcjach w ustawieniach sieci lan, co masz za serwer proxy.
Przeszukales rejestr ? W Uruchom "regedit", nacisnij F3, wpisz jako szukany ciag – "proxy" i sprawdzaj jakie pokaze Ci wartosci w powiazaniu z tym slowem. Czy nie masz jakichs dziwnych wpisow.
Sprawdz sobie rowniez zawartosc pliku hosts.
P.S. Co to za firewall ?
Sprawdz sobie rowniez zawartosc pliku hosts.
P.S. Co to za firewall ?
na sofcie źadnego – podczas połaczenia modemowego
przy Lanie jest
przy Lanie jest
masz jakiegos firewalla?
system winXP pro.
Jeśli chodzi o połaczenie modemowe to nic nie ustawiałem.
Jeśli chodzi o lan to w ręcznie konfigurowałem.
Jeśli chodzi o połaczenie modemowe to nic nie ustawiałem.
Jeśli chodzi o lan to w ręcznie konfigurowałem.
Jaki masz system ? DNSy przydzielane sa automatycznie ? Wpisales recznie ? Nie masz ustawionego jakiegos "lewego" proxy przez powiedzmy trojana/wirusa ? Sprawdz rejestr wpisujac po F3 "proxy".
Strona 1 / 1