poznaniacy wykryli blad w xp
witam
czy ktos instalowal latke na ten blad ?
i czy ktos wie cos wiecej na temat tego bledu czy faktycznie to jest takie grozne i lepiej szybko instalowac ta ladke ?
czy ktos instalowal latke na ten blad ?
i czy ktos wie cos wiecej na temat tego bledu czy faktycznie to jest takie grozne i lepiej szybko instalowac ta ladke ?
Odpowiedzi: 11
jet_sys:Przestańcie wypisywać bzdury. Jacy ponaniacy. Kto?
Jednym słowem nic dodać,nic ująć...
Ech,podziwiam opanowanie EL NINO i Tomekk :D
Poszukaj w necie info o grupie LSD – to oni wykryli dziure w RPC dzieki ktorej mozliwe jest wlasnie zdalne resetowanie systemu. Tutaj maly wywiad: http://windows2003.pl/insideMicrosoft_det.aspx?id=9
Chyba mi się spało. Temat znam, ale nic nie wiem o poznaniakach. Podzrzućcie jaki link prasowy. Tylko nie Reczpospolita – to juź znam.
Jakich bzdur ??
Gazet nie czytasz ??
Telewizji nie oglądasz ??
Gazet nie czytasz ??
Telewizji nie oglądasz ??
Przestańcie wypisywać bzdury. Jacy ponaniacy. Kto?
Ahia. To tak moźe być... :D
Ficket:gen ––> Wziąłeś: "Nic nie rób podczas (coś tam) RPC". Mam teraz pytania moźesz kopiować, wklejać, widzisz obrazki np. na forum GryOnline itp.? Z tego co czytałem o tym robalu to lepiej nie robić tego co ty zrobiłeś, poniewaź są później problemy z kompem (takie jak opisałem).
po pierwsze to troche zle napisalem: kazalem uruchomic usluge ponownie :wink: po drugie na tym ustawieniu siedzialem okolo pol godziny, bo szybko znalazlem patcha :) i nawet nie spradzalem jak tam komp dziala :idea:
gen ––> Wziąłeś: "Nic nie rób podczas (coś tam) RPC". Mam teraz pytania moźesz kopiować, wklejać, widzisz obrazki np. na forum GryOnline itp.? Z tego co czytałem o tym robalu to lepiej nie robić tego co ty zrobiłeś, poniewaź są później problemy z kompem (takie jak opisałem).
czy chodzi o to "odliczanie"?
bo jesli tak, to wbil mi sie ten robal(blaster) do kompa :x walnalem dwa foramty i nic ;) dopiero jak kazalem nic robic windowsowi w razie bledu rpc moglem uzywac normalnie windy, znalazlem late:D dopiero pozniej wchodze na gry.wp.pl i widze ze nie tylko ja mam problem:P
bo jesli tak, to wbil mi sie ten robal(blaster) do kompa :x walnalem dwa foramty i nic ;) dopiero jak kazalem nic robic windowsowi w razie bledu rpc moglem uzywac normalnie windy, znalazlem late:D dopiero pozniej wchodze na gry.wp.pl i widze ze nie tylko ja mam problem:P
Panowie,to nie jest temat do tego Działu.
Właściwym jest "O wszystkim".
:)
Właściwym jest "O wszystkim".
:)
To nie był błąd tylko w XP lecz w kaźdym Windowsie
od 98 po server 2003.
Tak słyszałem.
Pozdrowienia
od 98 po server 2003.
Tak słyszałem.
Pozdrowienia
Strona 1 / 1