Poznajmy sie!
Mam taki pomysłek, tylko nie wiem czy wypali i czy znajdzie poparcie. mianowicie jak się zapatrujecie na propozycje aby zamiescić na forum swje własne zdjęcia 9oczywiście jak ktoś posiada) Wkońcu uzytkownicy pokazali by swoją "prawdziwą twarz".
Jak sie do tego odnosicie :?: są chętni :?:
Jak sie do tego odnosicie :?: są chętni :?:
Odpowiedzi: 20
Przemyślałam sprawe :D Jak ze nowa jestem to moźe lepiej źebyście od razu wiedzieli z kim to macie doczynienia :D
Przemyślałam sprawe :D Jak ze nowa jestem to moźe lepiej źebyście od razu wiedzieli z kim to macie doczynienia :D
Jednemu koledze juź wybuchł, tylko nie wiemy dokładnie co wtedy robił :mrgreen: A nuź go znasz i mu fotę wysłałaś :P :lol: :mrgreen:
Nie ma brzydkich dziewczyn są tylko ładne i mniej ładne ty pwenie naleźysz do pierwszej kategorii :wink:
Smash:a moźe koleźanka nam pokaźe swoje zdjęcie :)
A ja to nie jestem tak ładna jak WY :( A jak monitor komus wybuchnie?
a moźe koleźanka nam pokaźe swoje zdjęcie :)
no no, ale mamy przystojnych chłopców w tej Polsce, a na tym forum to juz w ogole całkiem całkiem:) Ładni panowie nie ma co:)
mala aktualizacja :lol: http://republika.pl/gieras/gieras/gieras.JPG
Sorki chłopaki ja juź zajęty jestem 8)
Jak wszyscy, to wszyscy:P Zamieszczam swój opis i zdjęcia.
31.08.1989 r. zaczęło się moje źycie... O godzinie 18 przyszedłem na świat w jednym, ze szczecińskich szpitali. Rodzice nadali mi imię Daniel. Odkąd sięgam pamięcią zawsze byłem bardzo nieśmiały. Jednak ostatnio przełamuję moją wrodzoną nieśmiałość.
Dziś mam 15 lat, 180 cm wzrostu, natomiast moje włosy oraz oczy są koloru brąz.
Psychologia i komputery, to moje dwie wielkie pasje.
Jestem w pelni świadomy swoich uczuć. Często kieruje się w źyciu intulicją. Potrafię sam się motywować. Jestem teź bardzo skryty i pragnę odróźniać się od większości.
31.08.1989 r. zaczęło się moje źycie... O godzinie 18 przyszedłem na świat w jednym, ze szczecińskich szpitali. Rodzice nadali mi imię Daniel. Odkąd sięgam pamięcią zawsze byłem bardzo nieśmiały. Jednak ostatnio przełamuję moją wrodzoną nieśmiałość.
Dziś mam 15 lat, 180 cm wzrostu, natomiast moje włosy oraz oczy są koloru brąz.
Psychologia i komputery, to moje dwie wielkie pasje.
Jestem w pelni świadomy swoich uczuć. Często kieruje się w źyciu intulicją. Potrafię sam się motywować. Jestem teź bardzo skryty i pragnę odróźniać się od większości.
Tomekk:Krzychooo:SL55 AMG pasuje do twojej SL–ki :lol:
Musisz go mieć :mrgreen:
Nie czaje :?
Ojojo, To jest model Mersedesa. To taki dość drogi mercedes, na dodateg stuningowany przez firme AMG która specjalizuje się tylko w mercedesach. Wzięli seryją SL dodali kilkadziesiąt KM i kilka pięknych detali powstał Mercedes SL55 AMG!
tu mozesz zerknąć i podziwiać :wink:
http://galeria.moto–portal.pl/categories.php?cat_id=8&page=4
http://www.autogaleria.pl/tapety/mercedes–benz.php?page=1
http://www.republika.pl/mercedesy–fury/SL55amg.html
Krzychooo:SL55 AMG pasuje do twojej SL–ki :lol:
Nie czaje :?
świeczki jak to one albo sie palą albo nie
fajki fakt setki a impreza była niezła jak zwykle a tę fotkę strzelił mi syn abym pamiętał jak się wygląda po długiej imprezce :wink:
fajki fakt setki a impreza była niezła jak zwykle a tę fotkę strzelił mi syn abym pamiętał jak się wygląda po długiej imprezce :wink:
i fajki widze drogie :mrgreen: malolo chyba setki... :wink:
Xior:no dobra tak wyglądałem po jakiejś imprezce :oops:
Albo impra była krótka, albo trzeźwiałeś długo – wnioskuję po stopniu stopienia świeczki... :mrgreen:
Albo impra była krótka, albo trzeźwiałeś długo – wnioskuję po stopniu stopienia świeczki... :mrgreen:
Tomekk:Xior:no dobra tak wyglądałem po jakiejś imprezce :oops:
No i widze moją SL–ke (Siemens SL45i) 8)
SL55 AMG pasuje do twojej SL–ki :lol:
niech wystarczy to źe wiekszośc z was mogła by być moimi dziecmi :wink:
No i widze moją SL–ke (Siemens SL45i) 8)
Hmm... powaźnie wyglądzasz. mozna spytac o rocznik?