powyzej trzech stron www zawieszka
problem lezy w ilosci przegladanych stron, jak wlacze powyzej 3–ch to sie wszystkie zawieszaja, i nie pozostaje mi nic innego jak wlaczenie 3 przyciskow. czy ktos wie dlaczego tak sie dzieje?
A jesli tak, to prosze o posta
A jesli tak, to prosze o posta
Odpowiedzi: 5
Seeker:Sprawdź plik wymiany moźe Ci się za mały cosik zrobił i stąd te zwiechy.
A mozna wiedziec gdzie znalezc ten plik wymiany i jak go ustawic? Bo u mnie jest z kolei inna sprawa (IE 6.0 – bez zadnych SP), ze stron to mozna full otworzyc, ale zwykle mam otwarte ok. 7/8 stron przez caly dzien, i pozniej przed ich zamknieciem musze sie w jednej stronce wylogowac z serwisu (konto bankowe) i przy kliknieciu w wyloguj chwile zawieszka i " [...] IE.exe zostanie zamkniety. Info nad ktorymi [...]". Czy ten plik wymiany moze miec na to wplyw?
Z gory dzieki za pomoc
p.s. Jesli to moze miec zwiazek, to folder do gromadzenia ciasteczek mam ustawiony na minimum, czyli 1mb.
Sprawdź plik wymiany moźe Ci się za mały cosik zrobił i stąd te zwiechy.
Trudno więcej coś napisać bo nie podałeś ni konfiguracji sprzętu, o przgladarce jakiej uźywasz nie wspominając.
Trudno więcej coś napisać bo nie podałeś ni konfiguracji sprzętu, o przgladarce jakiej uźywasz nie wspominając.
To wejdz do dodaj usuń program i usuń tweeka XP. Albo uźyj przywracania systemu. A jak to nie pooze to napraw instalacje jest taka opcaj przy instalowaniu XP. A google to wyszukiwarka a nie przeglondarka :roll:
nie korzystam z proxy, uzywam przegladarki google, nie wiem co odpowiedziec na reszte pytan? no problem jest od jakiegos czasu, mialem kiedys customizeraXP i cos tam namieszalem i chyba od tego czasu tak sie dzieje, niestety customnizer "wygasł" i nawet nie pamietam co tam namieszalem.
nie wiem czy te informacje sa wystarczajace, dodam tylko ze kompa mam odwirusowanegio i odtrojanowanego.
nie wiem czy te informacje sa wystarczajace, dodam tylko ze kompa mam odwirusowanegio i odtrojanowanego.
Za dłuźo mi nie powiedziałes czy korzystasz z serwera proxy instalowałes jakies hotfixy jaKiej przeglondarki uźywasz. Od kiedy masz ten problem.Czy twój komputer znajdłuje sie za NAtem.
Strona 1 / 1