powyzej trzech stron www zawieszka

problem lezy w ilosci przegladanych stron, jak wlacze powyzej 3–ch to sie wszystkie zawieszaja, i nie pozostaje mi nic innego jak wlaczenie 3 przyciskow. czy ktos wie dlaczego tak sie dzieje?

A jesli tak, to prosze o posta

Odpowiedzi: 5

Seeker:
Sprawdź plik wymiany moźe Ci się za mały cosik zrobił i stąd te zwiechy.

A mozna wiedziec gdzie znalezc ten plik wymiany i jak go ustawic? Bo u mnie jest z kolei inna sprawa (IE 6.0 – bez zadnych SP), ze stron to mozna full otworzyc, ale zwykle mam otwarte ok. 7/8 stron przez caly dzien, i pozniej przed ich zamknieciem musze sie w jednej stronce wylogowac z serwisu (konto bankowe) i przy kliknieciu w wyloguj chwile zawieszka i " [...] IE.exe zostanie zamkniety. Info nad ktorymi [...]". Czy ten plik wymiany moze miec na to wplyw?
Z gory dzieki za pomoc

p.s. Jesli to moze miec zwiazek, to folder do gromadzenia ciasteczek mam ustawiony na minimum, czyli 1mb.
t123
Dodano
07.11.2003 21:41:51
Sprawdź plik wymiany moźe Ci się za mały cosik zrobił i stąd te zwiechy.
Trudno więcej coś napisać bo nie podałeś ni konfiguracji sprzętu, o przgladarce jakiej uźywasz nie wspominając.
Seeker
Dodano
02.11.2003 21:45:13
To wejdz do dodaj usuń program i usuń tweeka XP. Albo uźyj przywracania systemu. A jak to nie pooze to napraw instalacje jest taka opcaj przy instalowaniu XP. A google to wyszukiwarka a nie przeglondarka :roll:
FAtman
Dodano
02.11.2003 21:04:43
nie korzystam z proxy, uzywam przegladarki google, nie wiem co odpowiedziec na reszte pytan? no problem jest od jakiegos czasu, mialem kiedys customizeraXP i cos tam namieszalem i chyba od tego czasu tak sie dzieje, niestety customnizer "wygasł" i nawet nie pamietam co tam namieszalem.

nie wiem czy te informacje sa wystarczajace, dodam tylko ze kompa mam odwirusowanegio i odtrojanowanego.
Anonymous
Dodano
02.11.2003 21:01:04
Za dłuźo mi nie powiedziałes czy korzystasz z serwera proxy instalowałes jakies hotfixy jaKiej przeglondarki uźywasz. Od kiedy masz ten problem.Czy twój komputer znajdłuje sie za NAtem.
FAtman
Dodano
02.11.2003 20:45:24
Anonymous
Dodano:
02.11.2003 18:47:49
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1