powracanie usuniętych plików ,jest szansa ?

Mam bardzo wielką prośbę, w dysku D miałem podejrzane wpisy , (windowsa mam w C://) i jakoś mi do głowy przyszło pomysł sformatować ten dysk. ](*,) więc to co mi było najważniejsze wrzuciłem do kosza, bo gdy rzucam do innego dysku to zaczyna kopiowanie i dłużej trwa, i tak rzucałem do kosza, dla mnie to były bardzo cenne rzeczy, sformatowałem dysk D, i chciałem z powrotem przeładować, i ](*,) kosz jest pusty ,a dysk D czyściutki. jest jakaś szansa aby je powrócić? [-o< gdzieś słyszałem że można pliki usunięte z kosza odnaleźć, PROSZE POMOCY ,można czy nie? jeśli tak ,to jak?[-o<

Odpowiedzi: 4

Sfinks - nie marudź tylko bierz sie do roboty z szukaniem i sprawdzaniem programów w archiwum wymienionych. W dziale Programy (gdzie ten temat za chwile wyląduje) przyklejony topic nawet wisi na ten temat.
Żółty
Dodano
14.07.2007 02:22:52
Spróbuj może File Scavenger, ponoć dobry?! http://www.idg.pl/ftp/pc_14690.html A tak a propos, chyba nie użyłeś [b]żadnego[/b] programu do odzyskiwania danych, więc po co ten sarkazm?
Zafu
Dodano
14.07.2007 00:38:24
Szukalem zanim napisalem nowy temat. Dzięki za takie szczegulowe instrukcje.
Sfinks
Dodano
13.07.2007 22:43:12
  • Rebe 14.07.2007 10:05:24

[quote=Sfinks]Szukalem zanim napisalem nowy temat. Dzięki za takie szczegulowe instrukcje. [/quote] Czaem mi się trafia, że - z racji braku umiejętności czytania ze zrozumieniem - nie potrafię udzielić odpowiedzi. Są to jednak wypadki na tyle nieczęste, że nie można ich za normę traktować. Skoro jednak chcesz konkretów na Twoim poziomie to prosze bardzo: http://www.ontrack.pl/ ( z jedną uwagą - w odróznieniu od tego co na forum masz za darmo tam będziesz musiął zapłacić, ale i będziesz miał prawo wymagać ). PS. Przepraszam, Żółty,m alem nie strzymał jawnego kłamstwa ( Przecież o brak zdolności mentalnych do znalezienia tych nastu wyników w tym dziale niem ogę Autora posądzać ).

Z kosza można, ale nie po foramcie partycji, która te dane "koszowe" zawierała. Jwest jednak inny spośób dający szansę na odtworzenie tego czegoś się pozbył: Użyj opcji "szukaj" i przejrzyj posty w archiwum przy użyciu zapytań typu "odzyskiwanie danych".
Rebe
Dodano
13.07.2007 22:01:25
Sfinks
Dodano:
13.07.2007 21:19:51
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1