Powrót z IE 7.0 do IE 6.0

Chciałbym spytać jaka jest możliwość powrotu IE 7 do wersji IE6. Szukałem w postach przyklejonych ale nie znalazłem tam odpowiedzi na ten temat. Mam pakiet instalacyjny IE6 ,ale gdy uruchamiam instalatora to wyskakuje mi komunikat że wykrył nowszą wersję w systemie i nie może kontynuować dalszej pracy. Czy jest to możliwe bez reinstalu systemu? Mam winXP pro. wersji ang. +sp2.

Odpowiedzi: 2

Wchodzisz w panel sterowania --> dodaj/usuń programy a następnie zanaczasz "pokaż wszystkie aktualizacje" I tam wśród nich będzie Internet Explorer 7. Usuwasz go, restartujesz kompa i masz z powrotem 6-tkę.

Pozdrawiam cieeplutko ze spowitego mgłą Lublina
Lia

Lia
Dodano
30.11.2006 12:31:45
  • Anathema 30.11.2006 18:13:36

O tym gdzie on umieszczony będzie w Dodaj/Usuń programy zależne od wersji także jest. Będzie normalnie na liście, lub tak jak mówi Lia w aktualizacjach (np. beta 2).

• henry 01.12.2006 12:51:46

Głównym powodem zmiany IE7 na IE6 jest brak polskiej wersji (podobno ma sie ukazać pod koniec roku).Faktycznie w "dodaj usuń programy" jest IE7.0 gdzie go usunąłem. Niestety IE6.0 również mam w ang.wersji (mam winXP pro.+sp2 wer.ang.),a gdy chciałem zrobić nakładkę IE 6.0 pol. wersji to system pyskuje że wykrył nowszą wersję IE i nie może kontynuować......... Dam sobie spokój. Z powrotem wróciłem do IE 7.0 i cierpliwie poczekam na obiecane spolszczenie tej wersji.

Najprostrzy sposób to przez Dodaj/Usuń programy, jak nie zadziała, to archiwum przeszukaj bo już gdzieś o tym było.
Anathema
Dodano
29.11.2006 08:26:38
henry
Dodano:
29.11.2006 02:26:15
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1