Powiadamianie o oryginalności systemu Windows (KB905474)
Witam.
Na początku wyjaśnię, źe przeczytałem juz wszystkie posty dotyczące tego tematu i niestety nie znalazłem rozwiązania. Otóź nie mogę usunąc tej aktualizacji przez aplet "Dodaj/Usuń programy", bo jej tam po prostu nie ma... W "Dodaj/Usuń programy" nie mam źadnej poprawki ani aktualizacji (jedynie wyświetlają się aktualizacje do Offica). I oczywiście na górze w okienku zaznaczyłem opcję "Pokaź aktualizacje".
I co Wy na to? Czy ktoś rozwiąźe mój problem?
Pozdrawiam.
Na początku wyjaśnię, źe przeczytałem juz wszystkie posty dotyczące tego tematu i niestety nie znalazłem rozwiązania. Otóź nie mogę usunąc tej aktualizacji przez aplet "Dodaj/Usuń programy", bo jej tam po prostu nie ma... W "Dodaj/Usuń programy" nie mam źadnej poprawki ani aktualizacji (jedynie wyświetlają się aktualizacje do Offica). I oczywiście na górze w okienku zaznaczyłem opcję "Pokaź aktualizacje".
I co Wy na to? Czy ktoś rozwiąźe mój problem?
Pozdrawiam.
Odpowiedzi: 4
Proponuje iść do sklepu i kupić sobie orginalnego Windowsa, zamiast uzywać nielegalnego. Przecieź to zwykła kradzieź, wstydził bym się publicznie do tego przyznawać.
to nie rozwiązuje problemu, poprawka KB905474 jest niewidoczna pomimo włączenia opcji Pokaź pliki
Tak kolego – metodą "Mołotowa".
Usuń wszyskie pliki, katalogi i wpisy do rejestru związane z tym czymś upierdliwym. Mnie się udało.
Usuń wszyskie pliki, katalogi i wpisy do rejestru związane z tym czymś upierdliwym. Mnie się udało.
Panel sterownia–> Opcje folderów–> Widok gdzie zaznacz Pokaz ukryte pliki i fodery
Następnie przejdz do C:\Windows i powinny być Foldery z nazwami poprawek, jezeli bedzie to usuń
start–> uruchom–> regedit
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall
Następnie przejdz do C:\Windows i powinny być Foldery z nazwami poprawek, jezeli bedzie to usuń
start–> uruchom–> regedit
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall
Strona 1 / 1