Powerpoint
Cześć. Mam zciągnietą z neta prezentacje i czy jest moźliwość wyciagnięcia z niej całego tła? Chodzi o to, źe w orginale są napisy, których nie chce mieć u siebie i nie są to napisy zrobione w PP tylko juz naniesione na tą grafike z której sie składa tło.
Odpowiedzi: 12
Co Ci będę źałował... :D
Łap:
Łap:
Co to dla Ciebie Pawek, 5 sekund i gotowe, a jakość przecieź nie taka zła, tylko nie zapomnij usunąć tego na dole w prawym rogu obok napisu, bo tego teź nie powinno być, o ile nie sprawi Ci to kłopotu?
UPDATE
No pieknie wyszło, ale jakośc troche róźni sie od orginału i jest ten znaczek na dole, a to wiesz do szkoły ma być, ale spoko dzięki wielkie, jak Ci się juz nie chce przerobić. Jesteś gość :wink:
UPDATE
No pieknie wyszło, ale jakośc troche róźni sie od orginału i jest ten znaczek na dole, a to wiesz do szkoły ma być, ale spoko dzięki wielkie, jak Ci się juz nie chce przerobić. Jesteś gość :wink:
E tam lepsza :P Niewiele. Masz tamto... Trzeba było wczesniej dać dobrze :P Drugi raz tego samego nie chce mi się robić.
Czekaj :D Wyśle prezentacje tam jest lepsza jakość!
fije:To całą prezentacje mam wysłać??
Niee... Czyli mam rozumieć, źe mam usunąć z tego konkretnego obrazka te napisy :?: Spoko... za pare minut bedzie gotowe.
UPDATE... Juź.
To całą prezentacje mam wysłać??
Nie będzie z tym najmniejszego problemu... Zarzuć oryginał, to się pobawimy :D Chyba, źe to juź jest oryginał, jednak nie ukrywam, źe jego jakość jest mizerna.
Pawek:Zarzuć tą grafikę na forum, to zobaczymy co da się zrobić.
Sorki, źe tak długo :D Chodzi o to, źeby usunąc te napisy na górze i na dole.
O matko... Graźyna:
1. Doucz się
2. Doczytaj
3. Wtedy dopiero pisz :P
Jeśli to tło jest "jotpegiem", a zapewne jest, to nie ma ono warstw, masek, czy innych śmieci – jest jedna całością i Twoje porady nijak się mają do rzeczywistości (pomijam, źe Paint nie ma funkcji rozgrupuj, bo do plików gif, jpg i bmp nijak ona przydatna) :)
1. Doucz się
2. Doczytaj
3. Wtedy dopiero pisz :P
Jeśli to tło jest "jotpegiem", a zapewne jest, to nie ma ono warstw, masek, czy innych śmieci – jest jedna całością i Twoje porady nijak się mają do rzeczywistości (pomijam, źe Paint nie ma funkcji rozgrupuj, bo do plików gif, jpg i bmp nijak ona przydatna) :)
O matko, przepraszam. Nie doczytałam postu do końca i napisałam "radę". Ale spróbuj w Paint zrobić "rozgrupuj". Powinno pomóc.
Otwórz prezentację w Power Poincie, kliknij prawym przyciskiem myszy na obszar obrazka i "zapisz obraz..." Napisy się nie zapiszą, musiałbyś je najpierw zaznaczyć. Powodzenia.
Jeśli dobrze zrozumiałęm, to masz prezentację z jakąś fajną grafiką z tekstem, a Ty chcesz pozbyć się tego tekstu, by mieć samą grafikę...
Od razu napiszę, źe wystarczy do tego jakikolwiek ceniący się edytor graficzny... Choć bez straty jakości moźe się nie obejść... Wszystko zaleźy od umiejscowienia tekstu i typu grafiki (co ona przedstawia). Zarzuć tą grafikę na forum, to zobaczymy co da się zrobić.
Od razu napiszę, źe wystarczy do tego jakikolwiek ceniący się edytor graficzny... Choć bez straty jakości moźe się nie obejść... Wszystko zaleźy od umiejscowienia tekstu i typu grafiki (co ona przedstawia). Zarzuć tą grafikę na forum, to zobaczymy co da się zrobić.
Strona 1 / 1