PowerGG
Jak sprawdzić w PowerGG numer IP kolegi :?: :?:
Odpowiedzi: 11
Czyli temat jakby zakończony.Nie bardzo jestem przekonany o "serdecznych" intencjach i pytającego i odpowiadających.......
Pozdrawiam. 8)
Pozdrawiam. 8)
Dzięki wielkie za oświecenie mnie !!! :D
, a to było takie proste tylko szkoda źe sam do tego nie doszedłem
Pozdrawiam
, a to było takie proste tylko szkoda źe sam do tego nie doszedłem
Pozdrawiam
Dobra,dobra......Panie Moderatorze.Niech bedzie :!: :lol: :lol: :lol:
tire:
Jest to pierwszy krok do włamu.........
:shock: tire, nie przesadzaj. To, ze ustale jak ktos sie nazywa, to nie znaczy, ze mam od razu zamiar go okrasc :)
IMHO nie uwazam by ustalanie czyjegos ip bylo jakims "czynnikiem kryminogennym" :)
tire:
:shock: tire, nie przesadzaj. To, ze ustale jak ktos sie nazywa, to nie znaczy, ze mam od razu zamiar go okrasc :)
IMHO nie uwazam by ustalanie czyjegos ip bylo jakims "czynnikiem kryminogennym" :)
tire:
Słuchajcie,to czytają wszyscy inni uźytkownicy.
Dajcie,proszę ten temat sobie na PW :D
Dajcie,proszę ten temat sobie na PW :D
i kolega musi cie jeszcze miec w kontaktach, zeby zadzialalo.
pozdr.
pozdr.
pozdr.
pozdr.
pozdr.
pozdr.
masz w PGG wtyczke "inwigilator". Jesli nie jest wlaczona, to najpierw kliknij naPGG–config i ja wlacz.
Potem wlacz inwigilator i kliknij na wybrana osobe – pokaze ci ip. Kolega oczywiscie musi miec wlaczone gg
Potem wlacz inwigilator i kliknij na wybrana osobe – pokaze ci ip. Kolega oczywiscie musi miec wlaczone gg
Strona 1 / 1