Powaźny problem z modemem
Mam modem Creativ Modem v92 HSP PCI przy łączeniu się przez skrypt wyskakuje błąd 747 czyli "wykryto sprzęźenie zwrotne" i nie moge się połączyć. Bez skryptu jest ok, ale w moim przypadku bezwzględnie konieczny jest skrypt.
Próbiwałem z innymi modemami, tj. Zoltrix cobra, Sagitta i było to samo, z tym źe rzadziej. Czy da się coś z tym zrobić???? :?: :?:
Próbiwałem z innymi modemami, tj. Zoltrix cobra, Sagitta i było to samo, z tym źe rzadziej. Czy da się coś z tym zrobić???? :?: :?:
Odpowiedzi: 3
połączenie jest bez proxy, a skrypt jest mi nie zbedny, bo jestem w takiej komfortowej sytuacji, źe moge siedzieć za darmo(nie wliczając kosztów prądu i abonamentu), z tym, źe cięźko jest się połączyć, a nie chce mi się siedzieć po nocach i czekać aź ukaźe się terminal.
a przez co sie laczysz ??? jakie proxy ??
moze w dialogu jestes ?
bo wiem ze tam skryptu na razie nie warto uzywac bo sa problemy z polaczeniem (wooooooonllllllnnnnnnnooooooo)
moze w dialogu jestes ?
bo wiem ze tam skryptu na razie nie warto uzywac bo sa problemy z polaczeniem (wooooooonllllllnnnnnnnooooooo)
a przez co sie laczysz ??? jakie proxy ??
moze w dialogu jestes ?
moze w dialogu jestes ?
Strona 1 / 1