Powaźny problem z MKS–em.

Witam. Mam Mks–Vira, dziś chciałem go odinstalować na rzecz Nortona Antivirusa. Jednak nie mogłem go odinstalować normalnie. Pokazywało mi się takie okno : :( Popatrzcie: Restartowałem nawet parę razy. Wciąź pojawiał sięten sam komunikat. Więc zmuszony byłem wyrzucić go ręcznie :lol: Niektóre pliki nie chciały się wyrzucić, więc je zostawiłem... No i zacząłem instalację Nortona. Dodam, źe teź kiedyś miałem wiele poblemów z jego instalacją, opcja Auto Protect . Nie mogłem jej włączyć. Próbowałem wszystkiego... I dzisiaj to samo. Więc wywaliłem go, no i chciałem zainstalować ponownie MKS–a Zgadnijcie, co się stało.. Ten sam komunikat :o Restartuję, restartuję, i nic to nie daje. W tej chwili nie mam źadnego antywira, chcę powrócić do MKS–a i mieć w końcu spokój. Nawet wszedłem do rejestru i pousuwałem róźne wpisy od MKS–a i nic. To samo. Pomoźcie, co mam zrobić, co ja juź nie mam pomysłów!! :( Norton na innych komputerach instaluje mi się gładko, na tym mam odwieczny problem.

Odpowiedzi: 8

swoją drogą to albo lubujesz się w 30dniówkach albo jesteś naprawde bogaty, tak źonglujesz latnymi aplikacjami.Jesli 30dni to tylko śmiecisz system ciągłymi instalacjami, no chyba ,źe ..ale nie podejrzewam cie o to.
Anonymous
Dodano
25.04.2004 14:43:36
Dobra, zrobię tak, jak mówiłeś. :D
boczi
Dodano
25.04.2004 12:29:33
Zainstalowanie AVK w zasadzie niczego nie zmienia.
To co opisywałeś oznacza śmietnik w Rejestrze i błędy OS.
Tak czy siak doradzam zastosowanie czyściciela rejestru,dysku i defragmentację – oraz diagnostykę błędów poprzez "scan disk".

8)
Anonymous
Dodano
25.04.2004 12:23:43
[quote="Rebe"]
boczi:
.... Niektóre pousuwałem....
Pousuwałem WSZYSTKIE, które pochodziły od MKS_vira. Nic to nie dało... Teraz zainstalowałem AntiVirenKita i mam święty spokój jak na razie :P Dzięki za porady, jak bedę chciał skorzystać z MKS–a znowu, uźyję WinDoctora i Ashampoo. Dzięki Wam.
boczi
Dodano
25.04.2004 12:10:46
Ja proponuję poprzez przywracanie cofnąć się do daty instalacji lub sprzed deinstalacji MkS_vir.
Wykonać:
1/sprawdzenie sys Norton WinDoctor www.symantec.com.pl
2/wyczyszczenie kompleksowe komputera Ashampoo WinOptimizer Suite 1.22
3/zainstalowanie Ashampoo UnInstaller Suite Plus
4/poprzez w/w odinstalowamie MkS

Wszystko pobrać z:

http://www.ashampoo.com/

Tyle 8)
tire
Dodano
25.04.2004 10:59:18
boczi:
.... Niektóre pousuwałem....

To usuń wszystkie – przeciez po rozwinięciu widać czy to od tego programu czy nie.
Sprawdź poprzez zwykłą wyszukiwarkę plików czy gdzieś coś o nawzwie "mks" nie zostało.
Tak jest np. po NAV–ie, kóry zostawia po deinstalacji ze 3 foldery.
Rebe
Dodano
25.04.2004 10:00:15
Zrobiłem to, przeszukałem, wcześniej teź wywalałem wpisy od MKS–a, teraz mi teź trochę znalazło. Niektóre pousuwałem (te, których byłem pewien), ale to nic nie dało. Nietypowy trochę problem, co? Czekam na dalsze porady. :cry:
boczi
Dodano
25.04.2004 00:54:22
Wyczyść rejestr "z ręki" – "mks" to pewnie fraza szukana.
Rebe
Dodano
24.04.2004 23:46:45
boczi
Dodano:
24.04.2004 23:16:57
Komentarzy:
8
Strona 1 / 1