Powaźny problem z gg

Witam
Mam powazny problem z gg.
Stalo sie z dnia na dzien podczas normalnego uzytkowania komputera. Wlaczam normalnie gg i gdy tylko ktos do mnie napisze to wylacza sie gg i melduje komunikat o bledzie, gdy ja chce do kogos napisac melduje 'error 22'. Wczesniej mialem zainstalowanego tylko SP1 i wiekszosc z Win Update bez SP2. Zrobilem reinstalacje systemu, zainstalowalem SP1 i SP2 i nic nie pomoglo, ciagle to samo.

Prosze o pomoc i pozdrawiam

Odpowiedzi: 9

betenoire:
A najlepiej nie uzywaj gg
Mam prosbe do Ciebie – jesli ktos pyta o sposob rozwiazania problemu w takim a nie innym programie, nie wyskakuj z propozycjami instalacji czegos innego. Rownie dobrze moglbys dopowiedziec: zmien od razu system na linuksa a do rozmow uzywaj kadu.
Nie tedy droga.
EL NINO
Dodano
25.09.2004 19:38:23
A najlepiej nie uzywaj gg bo to slaby program – te reklamy, te bledy... Sproboj Mirandy (procz gg obsluguje rowniez wp kontakt, tlen i icq) z miranda.kom.pl.
BeteNoire
Dodano
25.09.2004 19:22:49
A najlepiej nie uzywaj gg bo to slaby program – te reklamy, te bledy... Sproboj Mirandy (procz gg obsluguje rowniez wp kontakt, tlen i icq) z miranda.kom.pl.
BeteNoire
Dodano
25.09.2004 19:22:49
Spróbuj odpalić g–g w trybie zgodności z Win 98, ja kiedyś miałem taki problem i poskutkowało.
Sewo
Dodano
25.09.2004 19:16:54
mariusz25l:
A ja ci dam dobrą rade przyjacielu :!: zainstaluj sobie gg na innym dysku niź na C:/ Powinno pomóc :D Pozdrawiam :!:

Myślę źe to nie jest dobra rada, bowiem problem powstanie nie mały gdy okaźe się źe klejuwyłącznie C: posiada.
Czy to oznacza źe następna rada będzie brzmiała : kup dysk , bo inaczej Ci gadu nie będzie działać ?

Ps kleju nie instaluje się SP1 i zaraz potem SP2 , ten drugi pack juź w sobie ten pierwszy ma
Seeker
Dodano
24.09.2004 00:16:15
mariusz25l:
A ja ci dam dobrą rade przyjacielu :!: zainstaluj sobie gg na innym dysku niź na C:/ Powinno pomóc :D Pozdrawiam :!:

Myślę źe to nie jest dobra rada, bowiem problem powstanie nie mały gdy okaźe się źe klejuwyłącznie C: posiada.
Czy to oznacza źe następna rada będzie brzmiała : kup dysk , bo inaczej Ci gadu nie będzie działać ?

Ps kleju nie instaluje się SP1 i zaraz potem SP2 , ten drugi pack juź w sobie ten pierwszy ma
Seeker
Dodano
24.09.2004 00:16:15
b] A ja ci dam dobrą rade przyjacielu :!: zainstaluj sobie gg na innym dysku niź na C:/ Powinno pomóc :D Pozdrawiam :!: [/b]
mariusz25l
Dodano
23.09.2004 22:50:53
mialem podobny problem u mnie dzialo sie to przez POWERGG, nie zaintalowales przypadkiem tego??

POZDRAWIAM
KoRnias
Dodano
23.09.2004 16:40:29
Wyeksportuj liste kontaktow usun profil ewentualnie rowniez z plikami w X:Documents and Settings azwa_kontaGadu–Gadu azwa_profilu
Załoz na nowo konto w GG

Jesli nie pomoze to odinstaluj GG, wywal recznie z rejestru z HKEY_CURRENT_USER & HKEY_LOCAL_MACHINE /software/Gadu–Gadu
wywal katalog GG z Program Files oraz z wszystkie dotyczace GG w Documents and Settings
na koniec sciagniecie aktualnej wersji GG
Bobi
Dodano
21.09.2004 18:57:28
kleju
Dodano:
21.09.2004 18:16:48
Komentarzy:
9
Strona 1 / 1