Poważne błędy z Outlookiem

Witam forumowiczów.Na wstępie powiem że jesteście ostatnią deską ratunku.Pisałem już na kilkunastu forach o moim problemie.Oto on. Nie mogę wejść do Outlooka pojawia mi się taka oto informacja:Nie można uruchomić programu Outlook Express.Być może nie został on poprawnie zainstalowany.Upewnij się że Twój dysk nie jest pełny oraz w komputerze znajduje się wystarczająca ilość wolnej pamięci.Kod błędu 0x800C012E,5. Rzecz w tym że nigdy go nie odinstalowywałem A pamięć jest wystarczająca.Gdy naciskam ok. natym komunikacie to pojawia mi się następny:       Nie można uruchomić programu Outlook Express,ponieważ biblioteka MSOE.DLL nie może zostać zainicjalizowana.Program Outlook Express może nie byc poprawnie zainstalowany. Czy może to mieć związek z drugim problemem a mianowicie z włączaniem Firefoxa .Gdy go uruchamiam wyskakuje informacja tego typu: " Nie można zainicjować komponentu zabezpieczeń przeglądarki.Najbardziej prawdopodobną przyczyną błędu jest problem z plikamiw katalogu z Twoim profilem przeglądarki.Należy sprawdzić czy ten katalog nie jest chroniony przed zapisem/odczytem oraz czy dysk na którym znajduje ten katalog nie jest zapełniony lub bliski zapełnienia"   Dodam także że nie mogę sciągać z internetu żadnych plików ( oczywiście za pomocą Firefoxa)  bo wyskakuje błąd następującego typu: "Plik C\Docume~1\Administrator systemu\USTAWI~1\Temp\( tu wyskakują rożne liczby i litery w zależności jaki plik chcę pobrać) nie może zostać zapisany,ponieważ nie można odczytać pliku źródłowego" Nie mogę też usunąc z kompa pustego pliku .Gdy chcę wrzucić go do kosza wyskakuje mi informacja:" Nie można usunąć pliku:Nie można odczytać z pliku lub dysku źródłowego" Próbowałem wszystkiego co przyszło mi do głowy włącznie z czyszczeniem rejestru.Bardzo proszę o jakieś rady i z góry za nie dziękuję.                                                                        Co do problemów z otwieraniem Firefoxa jeżeli chcecie znać więcej szczegółów to nie ma sprawy.Dokładna informacja o błędzie wyskakuje mi w Narzędziach\ Konsoli Błędów. To by było na tylei czekam na odpowiedzi.                      

Odpowiedzi: 1

Anathema
Dodano
23.02.2007 13:33:35
  • hewson 23.02.2007 13:53:18

Wielkie dzięki.To samo zrobiłem wczoraj ale wyczyściłem to pole tylko z jednego pliku a trzeba było ze wszystkich.A jak myślisz co może być z tym firefoxem?<br>

hewson
Dodano:
23.02.2007 13:30:07
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1