Potrzepany Media10
Hejjjj!!!
Mam legalną wersję Wina XP home. A wię jak tylko pojawił sie MP 10 nie omieszkałem go zainstalować. No fajnie, udało się!! Ale po pierwsze nie podoba mi się po drugie są problemy z większością formatów, po trzecie nie chce odtwarzać niczego z NETU. Chciałbym wrócić do MP 9. Jak to zrobić za jednym zamachem źeby odinstalować bezpiesznie 10–siątke i zaistalować 9–wiątkę.
Dzięki z góry za pomoc!!!!
Mam legalną wersję Wina XP home. A wię jak tylko pojawił sie MP 10 nie omieszkałem go zainstalować. No fajnie, udało się!! Ale po pierwsze nie podoba mi się po drugie są problemy z większością formatów, po trzecie nie chce odtwarzać niczego z NETU. Chciałbym wrócić do MP 9. Jak to zrobić za jednym zamachem źeby odinstalować bezpiesznie 10–siątke i zaistalować 9–wiątkę.
Odpowiedzi: 15
http://forum.infojama.pl/viewtopic.php?t=43064
Kolejne fiasko!!! Na tej stronie dochodza do tego samego co napisales potem w nastepnym poscie!! I rzeczywiscie teraz tak tego się nie da zrobić. Próbowałem jeszcze wersji : Zainstaluj ponownie WMP 10 i spróbuj zainstaliwać ale i to nie pomaga :–(
Chociaz wtedy WMP 10 chodzi dalej, bo sie nie odinstalowało, ale dalej nie poroawnie.
Chyba mnie czeka ostry format
Chociaz wtedy WMP 10 chodzi dalej, bo sie nie odinstalowało, ale dalej nie poroawnie.
Chyba mnie czeka ostry format
Manik:Ach szkoda nie da sie msz jakis inny sposob????
Czyli znalazl sie w dodaj/usun ??
Pomysly to i moze mam ale czy trafne
Zainstaluj jeszcze raz tego WMP10 i odinstaluj
Ach szkoda nie da sie msz jakis inny sposob????
Ejj ty weź czytej to co przedtem napisaliśmy to byś bzdetów nie pisał!!!!
Ejj ty weź czytej to co przedtem napisaliśmy to byś bzdetów nie pisał!!!!
A nie mozesz poprostu zainstalowac WMP9 na 10?
Wiec nie rob tego przez dodaj/usun skladniki Windows a zaptasz >> pokaz aktualizaje (na gorze)
PS: Nie zdziwilbym sie gdyby nie chcial sie usunac przez uninstall–ator po wczesniejszej manualnej probie wywalenia
PS: Nie zdziwilbym sie gdyby nie chcial sie usunac przez uninstall–ator po wczesniejszej manualnej probie wywalenia
Big dzienks :–)
MAM!!!!
Nicht z tego. Nawet w te nawet we wte. Nic nigdzie go nie ma. W dodaj/usun skladniki usuwa sie tylko skroty do niego. Jakiś inny pomysł?????
Powinien byc w poprawkach w dodaj/usun
No nie sądze ze jestes wróźka!! No ale chciałem zgrywać troche glupa źeby mnie wzieli za lamera i mi jakiś głatki pomyśł podsuneli. :–)
Manik:Sm jesteś lol!!!!!
Jak to takie proste to sam spróbuj. To nie jest kurde dostępne z panela. Wywalenie folderu dllcache w system32 i przejscie do trybu awaryjnego z wierszem polecen nastepnie wywalenie wszystkich plikow nic nie daje!!!! Instalator 9–wiatki dalej sie rzuca. Ach, przecięz ty pewnie nie wiesz o czym gadam.
Jak ktos ma więcej oleju i mnie rozumie to prosze o podpowiedz.
Z góry dzięki
A co ja wrózka. Nia łaska było to napisać od razu :?: :lol:
Sm jesteś lol!!!!!
Jak to takie proste to sam spróbuj. To nie jest kurde dostępne z panela. Wywalenie folderu dllcache w system32 i przejscie do trybu awaryjnego z wierszem polecen nastepnie wywalenie wszystkich plikow nic nie daje!!!! Instalator 9–wiatki dalej sie rzuca. Ach, przecięz ty pewnie nie wiesz o czym gadam.
Z góry dzięki
Z góry dzięki
Manik:Hejjjj!!!
No normalnie chyba? Wywalasz 10 i instalujesz 9. Zadna filozofia :lol:
Strona 1 / 1