Potrzebuje pomocy z porockiem P4
Witam!
Mam taki problem zmieniałem wentylator na procesorku i stary nie wiem jak to się stało wyszedł razem z "przyklejonym" prockiem przez to wyrobiły się te dziurki w które wchodzą piny procka (pierwsze trzy) wsadzilem proca odpalilem i cisza : ( i tak dwa razy az wreszcie zadziałał ale teraz caly czas przy wlaczaniu kompa wyskakuje mi komenda "Zainstalowano nowy procesor" a co za tym idzie restartuje się bios (nie data ale same ustawienia) Plis macie jakieś pomysły co zrobić nowy BIOS nic nie daje wgrywałem???
Mam taki problem zmieniałem wentylator na procesorku i stary nie wiem jak to się stało wyszedł razem z "przyklejonym" prockiem przez to wyrobiły się te dziurki w które wchodzą piny procka (pierwsze trzy) wsadzilem proca odpalilem i cisza : ( i tak dwa razy az wreszcie zadziałał ale teraz caly czas przy wlaczaniu kompa wyskakuje mi komenda "Zainstalowano nowy procesor" a co za tym idzie restartuje się bios (nie data ale same ustawienia) Plis macie jakieś pomysły co zrobić nowy BIOS nic nie daje wgrywałem???
Odpowiedzi: 8
gusioo:adik154:bo gusioo to realista :mrgreen:
Pewnie kolejne pytanie będzie z rodzaju: co zrobić bo złamałem nóźkę w P4.
wyprzedzę pytanie odpowiedzią w razie czego :)
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=34992&start=0
ale tu juź kapke tak jakby pesymizmem zaleciało :mrgreen:
adik154:bo gusioo to realista :mrgreen:
Pewnie kolejne pytanie będzie z rodzaju: co zrobić bo złamałem nóźkę w P4.
bo gusioo to realista :mrgreen:
EL NINO zaraz tak sprobuje zrobic troszke sie boje :cry: ze juz go nie uruchomie :(
:arrow: ps.gusioo piszesz bardzo sensowne posty dzieki Ci wielkie za pomoc!
:arrow: ps.gusioo piszesz bardzo sensowne posty dzieki Ci wielkie za pomoc!
Skoro "wyrobily sie dziurki" i wiesz ktore, delikatnie poodginaj nozki procesora wchodzace akurat do tych dziurek. Delikatnie, zeby nie zlamac.
To znaczy, źe komp nie działa.
A jak nie działa to znaczy, źe coś sie popsuło.
A jak nie działa to znaczy, źe coś sie popsuło.
Ogolnie komp w 100% dziala sprawnie tylko sam poczatek mnie denerwuje
Zbieraj na nowy procek lub płyte. Zaleźy co uszkodziłeś.
Strona 1 / 1