Potrzebuje pomocy => gry mi sie nie uruchamiaja
problem jest taki, czesc gier chodzi a czesc nie, objawy sa takie iz jak uruchamiam gre to mi pokazuje sie okno i znika od razu, tak jakby spadalo do paska, zainstalowalem poprawki rozne, sp1 tez jest, nowy direct i stery do grafy i nic ?? sam juz nie wiem jaka moze byc tego przyczyna, czy macie moze jakis pmysl ??
pozd.Gajo
pozd.Gajo
Odpowiedzi: 5
Gajo:problem jest taki, czesc gier chodzi a czesc nie, objawy sa takie iz jak uruchamiam gre to mi pokazuje sie okno i znika od razu, tak jakby spadalo do paska, zainstalowalem poprawki rozne, sp1 tez jest, nowy direct i stery do grafy i nic ?? sam juz nie wiem jaka moze byc tego przyczyna, czy macie moze jakis pmysl ??
pozd.Gajo
A gry to oryginały ? !
moja konfiguracja komputera to : athlon 2500, asus a7n8x deluxe 512ddr Kingstone i Rodeon 9500, zas gry ktre mi chodza to call od duty a nie idzie ani bad boys2, ani wladca pierscieni ani battlefield itp, cos jest nie tak, a sprawdzalem czy nei mam wirusa nortonen antivirusem 2004, sam juz nie wiem co moze byc ??
pozdr. Gajo
macie jakies pmysly ??
pozdr. Gajo
macie jakies pmysly ??
Mam TAKI sam problem niech ktoś pomoźe
Mam TAKI sam problem niech ktoś pomoźe
Moźe jakiś wirus, albo trojan :idea: Skanowałeś pod tym katęm kompa :?:
Poza tym mógłbyś podać swoją konfigurację i przykładowe gry, które Ci działają i te, które nie chcą funkcjonować poprawnie.
Poza tym mógłbyś podać swoją konfigurację i przykładowe gry, które Ci działają i te, które nie chcą funkcjonować poprawnie.
Strona 1 / 1