Potrzebuje czegos
Mam prosbe Jesli ktos ma Klawe Klawiatura X–POWER WK711 PS/2 Silver/Bl i jest ona uszkodzona albo cos z nia nie tak i juz jest wam nie potrzebna to mial bym prosbe
Ostatnio zalalem swoja klawe herbata wszystko bylo by spoko gdyby podczas suszenia niestopil bym paru klawiszy i prosba jest taka potrzebuje kilku klawiszy wiec jak ktos ma taka klawe i nie potrzebuje to prosze pisac
Ostatnio zalalem swoja klawe herbata wszystko bylo by spoko gdyby podczas suszenia niestopil bym paru klawiszy i prosba jest taka potrzebuje kilku klawiszy wiec jak ktos ma taka klawe i nie potrzebuje to prosze pisac
Odpowiedzi: 13
TicTac:oj od razu zlodziej...jak sobie wezmiesz dwa czy trzy klawisze to sie nic nie stanie :D
Takie coś, to nie tylko złodziejstwo, ale i chamstwo. Gratuluję moralności. Nie dziwi źe w tym kraju jest jak jest, skoro mamy taka popier...przoną młodzieź :|
A zastąpił byś te klawisze tymi co mniej uźywasz i po sprawie.
Bo chyba nie dostaniesz od nikogo, ja bym powiedział źe masz bardzo małe szanse na te kilka klawiszy.
Bo chyba nie dostaniesz od nikogo, ja bym powiedział źe masz bardzo małe szanse na te kilka klawiszy.
No coz chodzilo mi tylko o pare klawiszy a nie rozmowy na temat kto lubi albo nie lubi slowa kradziej i czy ma humor
POTRZEBUJE kilku klawisz z klawiatury Model X–POWER WK7110
Jak ktos ma to niech napisze
POTRZEBUJE kilku klawisz z klawiatury Model X–POWER WK7110
Jak ktos ma to niech napisze
Jatam lubie słowo "kradziej" uźywam go juź kilka lat i kaźdy czai o co chodzi :lol:
Jatam lubie słowo "kradziej" uźywam go juź kilka lat i kaźdy czai o co chodzi :lol:
nastepny wątek jezykowy sie tworzy...ludzie, co wy sie tak siebie czepiacie...komunikatyne bylo ? bylo...to po co to wszystko :lol:
Krzychooo:robootb:Kaczor_ek7:
A co Do Super Marketow to niejestem Kradziej :P
nie ma takiego słowa kradziej... Jak coś to złodziej
Następny z poczuciem humoru. Sami HUMORZAŚCI :twisted:
Ja coś to humorzyści :P:P
oj od razu zlodziej...jak sobie wezmiesz dwa czy trzy klawisze to sie nic nie stanie :D
robootb:Kaczor_ek7:
Następny z poczuciem humoru. Sami HUMORZAŚCI :twisted:
Kaczor_ek7:
Kaczor_ek7:
Mianowicie Suszarke mam zwalonol
I Lapie strasznie duze temperatury a ze klawe za blosko polozylem to sie podtopily
I Lapie strasznie duze temperatury a ze klawe za blosko polozylem to sie podtopily
a ja mam jedno pytanie i jedna odpowiedz...
mianowicie:
czym Ty suszyles ta klawiature albo gdzie :?: w ognisku :?: :lol:
a co do Twojego pytanie to przejdz sie do supermarketu i sprawdz czy nie ma takiej klawki jak jest to wyjmij kilka klawiszy i po sprawie :lol:
mianowicie:
czym Ty suszyles ta klawiature albo gdzie :?: w ognisku :?: :lol:
a co do Twojego pytanie to przejdz sie do supermarketu i sprawdz czy nie ma takiej klawki jak jest to wyjmij kilka klawiszy i po sprawie :lol:
Strona 1 / 1