potrzebny program!!!!!
mam prosbe! czy ktokolwiek zna lub posiada program ktory umoźliwi mi łączenie się z koputerem w mojej sieci?????? chodzi mi o program ktory wykrywa komputery w otoczeniu sieciowym! w xp jest to mozliwe ale nie wykrywa wszystkich doslownie kilka czy jest taki program??? jesli tak to prosze o link ale ewentualnie o przeslania na mail kryszkier@o2.pl dzieki pozdro:):)
Odpowiedzi: 6
AHA NO I WSZYSTKO JASNE:):):):) juz wszysto gra i buczy:):):) wreszcie sie z nim polaczylem:) dzieki za pomoc:):)
znasz jego numer IP albo nazwę komputera? To wystarczy:
start/uruchom
albo zrób sobie skrót z takim poleceniem
Kiedyś gdy zdobyłem ten programik – skanowałem na lewo i prawo, aź znalazłem komputer który udostępniał tyyyle muzy w sieci:). Po trzech dniach ściągania ilość wolnego miejsca na moim dysku spadła o prawie 10GB :)
moźe to był komputer kogoś z tego forum? :D Były tam 2 700MB rary z kolekcją Blank&Jones
start/uruchom
explorer \tomek
explorer \192.1.2.3
albo zrób sobie skrót z takim poleceniem
Kiedyś gdy zdobyłem ten programik – skanowałem na lewo i prawo, aź znalazłem komputer który udostępniał tyyyle muzy w sieci:). Po trzech dniach ściągania ilość wolnego miejsca na moim dysku spadła o prawie 10GB :)
moźe to był komputer kogoś z tego forum? :D Były tam 2 700MB rary z kolekcją Blank&Jones
no i mam ten programik prject r3x ale co z tego on wyswietla tylko komputery ktore sa w mojej sieci i nic wiece. alo to sa jego cale umiejetnosci albo ja nie wiem jak sie nim obsluzyc??????? nie mam amiaru do nikogo sie pakowac na kompa bez pozwolenia poprosu szukam kompa np kolegi ktory cos udostepnia w sieci a ja nie moge go odnalesc i to jest moj problem :) potrzeba mi program ktory tak jak ten odszuka wszystkie kompy i pozwoli mi sie z nimi polaczyc i na odwrot:):) jesli ktos cokolwiek wie to plizzzz:):):)
wpisz w goglarkę project r3x – to jest jeden z darmowych skanerów portów. Wpisz zakres adresów swojej sieci a znajdzie wszystkie komputery które coś udostępniają
robilem to setki razy i nic dalej wykrywa te ktore sa w mojej grupie i to tez nie wszystkie jest dzien ze wykrywa wszystko ale to bardzo zadka a wiekszosc praktycznie nic wiec lipa:/ szukam wlasnie odrebnego programu ktory by mi to umozliwil mozna to zrobic przy uzyciu windows commander ale tez nic to samo co w win xp:. zna ktos jakis inny programik?????
To raczej konflikt systemów, spróbuj się ręcznie dostać.
Strona 1 / 1