Potrzebny megaspec-problem z dyskiem HP
witam, to co się stało to moja wina z czego nie awałem sobie sprawy.W laptopie HP mam 2 dyski po 100 gb, podzieliłem sobie każdy z dysków na 2 partycje,niestety coś się zchrzaniło i musiałem ponownie zainstalować sysyem z dedykowanej partycji, gdzie przechowywana jest kopia systemu.Więc system został zainstalowany, ale nie na 1 partycji 1 dysku (C) gdzie poprzednio miałem system, tylko na 2 partycji 1 dysku.Za pmocą partition magica usunąłem tą 2 partycje i niestety nie prydzieliłem wolnego miejsca do 1 partycji.podczas przywracania systemu stało się coś,że przydzielone zostało to miejsce do 1 partycji z tym że parametry jakieś uległy zmainie.niby wszytsko mi działa na dym dysku, ale partitin magic już nie może podzielić mi go na partycję ponieważ mówi, że ten dysk jest BAD (jest wyświetlony żółtym kolorem).próbowałem skontaktować się z hp, ale powiedzili że oni umywają ręcę bo nie wspierają operacji dzielenia na partycje, kontakt z producentem partition magica skonczyl się radą bym skontaktował się z hp i koło zamknięte.
czy jest tu jakiś mega mózg i spróbuje mi pomóc, abym mógł podzielić ten dysk na partycje?
Odpowiedzi: 0
Strona 0 / 0