Poszukuje Scrackowanych Serwerów do Call Of Duty 2
Pisze w Temacie....
Z góry Dziękuje za Pomoc...
Z góry Dziękuje za Pomoc...
Odpowiedzi: 5
Tak to jest wpada koleś jeden z drugim z trzecim i nie czytając regulaminu wali z mańki o krakach.
Ręce opadają. A jeśli chodzi o skrakowane serwery to takie na których moźna grać piracką grą. Najbardziej śmieszą mnie pogaduchy klanowiczów (nie wszystkich oczywiście) jak to gość się skarzy źe nie był na sparingu bo go wywalało i czemu to wszyscy nie grali na nieskrakowanym serwerku, i on biedny jest i w ogóle. Normalnie kabaret.
Ręce opadają. A jeśli chodzi o skrakowane serwery to takie na których moźna grać piracką grą. Najbardziej śmieszą mnie pogaduchy klanowiczów (nie wszystkich oczywiście) jak to gość się skarzy źe nie był na sparingu bo go wywalało i czemu to wszyscy nie grali na nieskrakowanym serwerku, i on biedny jest i w ogóle. Normalnie kabaret.
niedługo pewnie i cracki bedą crackowali źeby nie mozna było crackować :wink:
klonpiotr:nie wiedziałem ze serwery tez mozna scrackować.kurde.czego to ludzie nie wymyślą...
A no widzisz, jakie ludziska tworcze i pomyslowe :D
nie wiedziałem ze serwery tez mozna scrackować.kurde.czego to ludzie nie wymyślą...
Moze zamist szukac scrackowanych serwerow, poszukaj se na forum regulaminu... :wink:
Strona 1 / 1