POSZUKUJE PROGSA!! [help]
Szukam programu muzycznego ktory mialby funkcje:
–gdy jakis utwor leci to zeby sciszal sie on pod koniec
–zeby mozna bylo go podglosnic,bo mam taki problem mam utwor ktory poszcze np na plytce CD we wiezy i jest strasznie cichy nawet jak zrobie na regulacje glosno
–zeby mozna bylo go podglosnic,bo mam taki problem mam utwor ktory poszcze np na plytce CD we wiezy i jest strasznie cichy nawet jak zrobie na regulacje glosno
Odpowiedzi: 6
TzaR:proponuje programik cool edit pro ....
Cool Edit Pro 2.1 = Adobe Audition 1.0
proponuje programik cool edit pro .... jest bardzo zaawansowany i zrobisz tam wszystko co Ci sie przysnilo i dopiero przysni z wieloma plikami muzycznymi
pozdrawiam
pozdrawiam
SEBA__W:A jest jakis program do wyciszania muzyki podk oniec,nie chodiz o pluginy....!
Adobe Audition. Ale moźe da się w Nero.
A jest jakis program do wyciszania muzyki podk oniec,nie chodiz o pluginy....!
SEBA__W:–gdy jakis utwor leci to zeby sciszal sie on pod koniec
Jeśli uźywasz WMP9, jest do niego kilka pluginów, lub cała paczka "Microsoft Plus! Digital Media Edition"
SEBA__W:–zeby mozna bylo go podglosnic,bo mam taki problem mam utwor ktory poszcze np na plytce CD we wiezy i jest strasznie cichy nawet jak zrobie na regulacje glosno
Jeśli chcesz mp3 podgłośnić "na stałe", polecam MP3Gain 1.0
Pozdrawiam
sa pluginy do winampa ktore czynia takie cuda :PSEBA__W:Szukam programu muzycznego ktory mialby funkcje:
kiedy go podglosnic bo nierozumie ? przed nagraniem na plytke ? bo jak tak to Nero ma takie filtrySEBA__W:
Strona 1 / 1