Poszukuję programu
Szanowni internauci poszukuję programu który mi wskarze firmware moich trzech napędów oraz skąd mogę pobrać najnowsze firmware do Asua cd–romu 52x CD–S520/A,LG cd–rw 40x12x40x GCE–8400B,LG Dvd–romu 16x 48x GDR8161B. Za wszystkie cenne informację dziękuję z góry.Szanowni internauci mam gorąca prośbę otórz ściągnąłem do nagrywarki firmware ale nie umiem tego zrobić związku z tym mam prośbę czy moźna w miarę dokładnie napisać jak to się robi oraz proszę państwa serdecznie o pomoc w znalezieniu deóch pozostałych firmware Asusa i LG dvd romu(szukałem 4 godziny i nie znalazłem)
Z powaźaniem i szacunkiem
Krzychumag.
Z powaźaniem i szacunkiem
Krzychumag.
Odpowiedzi: 1
Wersje frimware sprawdzisz npprogramem Nero Info Tool, lub Nero CD–DVD Speed, ewentualnie jesli masz XP z SP2 to:
Panel sterowania > system. menadzer urzadzen > z listy wybierasz stacje dyskow, nastepnie twoj naped i klikasz wlasciwosci,przechodzisz na ostatnia zakladke szczegoly i tam po nazwie urzadzenia,po dlugimpodkreslniku jest podana wersja Frimware.
A nowe wersje zapewne znajdziesz na stronie producenta danego sprzetu.
Panel sterowania > system. menadzer urzadzen > z listy wybierasz stacje dyskow, nastepnie twoj naped i klikasz wlasciwosci,przechodzisz na ostatnia zakladke szczegoly i tam po nazwie urzadzenia,po dlugimpodkreslniku jest podana wersja Frimware.
A nowe wersje zapewne znajdziesz na stronie producenta danego sprzetu.
Strona 1 / 1